Search This Blog

Friday, November 19, 2021

Κλεμμένη δημοσίευση του Γιάννη Κακαγιάννη, για τη συμφωνία, από τον «Ελληνικό Τύπο»…

 

Παρακάτω, αναδημοσιεύουμε μια ενδιαφέρουσα (ό,σο ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει πλέον) ανάλυση της συμφωνίας Κοινότητας-Αρχιεπίσκοπου, από τον ομογενή π. Γ. Γραμματέα, Γιάννη Κακαγιάννη, στον «Ελληνικό Τύπο», βασισμένη στη συνέντευξη του προέδρου Αντώνη Αρτεμάκη, για το θέμα αυτό. Και ενώ τα βασικά σημεία της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας, τα γνωρίζουν, λίγο έως πολύ, οι αναγνώστες μας, εκείνο που ΔΕΝ γνωρίζαμε είναι η …λαθροχειρία του Σωτήριου σε μία ακόμη κατάχρηση ποσού 800.000 . 

Thursday, November 18, 2021

Επιμένουν να μας …γράφουν, ως παροικία, οι κοινοτικοί και τα …άγια παΤΕΡΑΤΑ…



Συνεχίζουν να μας ..γράφουν κανονικά, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τα τομάρια της Κοινότητας, καθώς και τα καθίκια της Αρχιεπισκοπής, όσο μας αφορά η συμφωνία που υπόγραψαν για να μοιράσουν τα χρήματα τα οποία καταθέτει η παροικία για να βοηθήσει την Κοινότητα και τα διάφορα προγράμματά της. 

Wednesday, November 17, 2021

Αναγνώστης, σχολιάζει τη «συμφωνία» Κοινότητας - Εκκλησίας…

 

Ζουρλαμάρα, βλέπω ότι, έπιασε τους λαλίστατους, κατά τα άλλα, σχολιαστές των πληροφοριών σου κ. Αντίποδα. Ακόμα και τα τσιράκια της Αρχιεπισκοπής, δηλαδή του Σωτήριου, έβγαλαν τον σκασμό και δεν αναφέρθηκαν καθόλου σχεδόν στα σημεία της συμφωνίας που δημοσίεψες. 

Τώρα δεν δέχονται, ακόμα και αυτοί, ότι είναι πραγματική αυτή η κατάπτυστη συμφωνία, ή δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι πράγματι έτσι είναι, θα σε γελάσω. 

Tuesday, November 16, 2021

Μαραθώνιος Scotiabank 2021 - Ελληνικό Σπίτι

 

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ο πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού και προεδρεύων  του Δ Συμβουλίου του οργανισμού, (Hellenic Home) καθώς και ο κ. Πήτερ Τσιχλιάς, πρόεδρος της Dion Neckwear έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Scotiabank για το 2021, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Το Ελληνικό Σπίτι θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του σε όλους όσους πρόσφεραν και υποστήριξαν τους δύο δρομείς μας. Με την υποστήριξη της κοινότητας, φέτος, συγκεντρώσαμε πάνω από 47.000 $.

Τα τελευταία 10 χρόνια, οι κ. John C. Fanaras & Peter Tsihlias έχουν συγκεντρώσει πάνω από 240.000 $, μέσω του Scotiabank Marathon.

Συγχαίρουμε και τους δύο δρομείς μας και επαινούμε το πάθος και την αφοσίωσή τους στη λειτουργία του Ε. Σπιτιού.


 

Monday, November 15, 2021

Κάποιες πληροφορίες μας για την περιβόητη συμφωνία Κοινότητας Αρχιεπίσκοπου...

 «Ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο», που λέει και ο «παγκόσμιος» της …ενημέρωσης.!


Λάβαμε και δημοσιεύουμε σχόλιο αναγνώστη μας ο οποίος δείχνει να γνωρίζει λίγα (ίσως και πολλά) περισσότερα πράγματα από μας. Διαβάστε το, λοιπόν, και πείτε μας τις απόψεις σας, για το κατά πόσο μπορεί να είναι αληθινά τα όσα εξιστορεί…