Search This Blog

Friday, October 14, 2022

Sotirios, doesn't have a spiritual bone in his body...

 

Κατά Σωτηρίου, τάχτικε και ο επίσκοπος Αθηναγόρας; Αν είναι δυνατόν.!

 

Σύμφωνα με πληροφοριοδότη μας, εκτός του ότι ΔΕΝ ήταν ομόφωνη η ψηφοφορία των ιερέων, κατά της μετάδοσης της Θ. Λειτουργίας από το διαδίκτυο, αλλά κατασκεύασμα του παπα-Τριαντάφυλλου, για δικούς του προφανώς λόγους ή κατ’ εντολήν του Σωτήριου. Εκείνο που επίσεις φαίνεται απίστευτο είναι η πληροφορία ότι ακόμα και ο επίσκοπος Αθηναγόρας τάχτικε κατά της απόφασης και φυσικά του Σωτηρίου.! Όμως διαβάστε όλη την αναφορά του πληροφοριοδότη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, λέγοντάς τα φυσικά και σε μας. Ιδού λοιπόν όλο το κείμενο:

Unknown commented on "Ομόφωνο το ενδιαφέρον των ...πατέρων μας, για το ποίμνιο.!!!"

 That's a full on lie from Fr Triandaphilos’ church, Sotirios’ bestie. It was not unanimous. From the priests who showed up since most were missing from Quebec--good job Bish Iakovos--almost 10 priests voted against this stupid decision. 

Thursday, October 13, 2022

Ομόφωνο το ενδιαφέρον των ...πατέρων μας, για το ποίμνιο.!!!

 Αναγνώστης μας γράφει:

Αγαπητέ Αντίποδα, έπεσε στα χέρια μου και σου τη στέλνω μια ανακοίνωση της εκκλησίας μας που μας ενημερώνει για μια ομόφωνη , απόφαση των ιερέων μας να διακόψουν την ηλεκτρονική προβολή της κυριακάτικης Λειτουργίας, από όλες τις εκκλησίες στον Καναδά!!! Επειδή η απόφαση αυτή δεν μου άρεσα καθόλου, διότι θα πρέπει, πλέον, να ασχολούμαι κάθε Κυριακή και άλλη μεγάλη γιορτή, με το να μεταφέρω τους ανήμπορους να περπατήσουν γονείς μου, στην εκκλησία μας.