Search This Blog

Saturday, October 9, 2021

Μια τυχαία βόλτα με κάποιες σοβαρές διαπιστώσεις…

 


Στη διάρκεια ενός ακόμα καθημερινού μας περιπάτου στην καρδιά της Ντάνφορθ, πέσαμε πάνω στην τριανδρία της Ελληνικής Κοινότητας, η οποία γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο της ελληνικής γειτονιάς.

Thursday, October 7, 2021

Συνεχίζει την …τιμωρία, ακόμα και συνταξιούχων, ιερέων ο κουραφέξαλας, έστω κι’ αν βρίσκεται σε διακοπές.!!!

Παρόλο που βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, ο Σωτήριος, συνεχίζει με εντολές του να τιμωρεί τους άτυχους ιερείς που είχαν την ατυχία να δουλέψουν υπό την …ξεσκέπαστη σκέπη του, στην Εκκλησία του Καναδά.! Την φορά τούτη, ο …κλήρος έπεσε στον υπερήλικα αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Δελή, τον οποίο τόλμησε – στα 85 του χρόνια – να ξεσπιτώσει, ο αχαΐρευτος, στέλνοντάς τον στο Μόντρεαλ.! 

Tuesday, October 5, 2021

Ο κ. Μανίκης διαφημίζει στο Βήμα μια εταιρεία που δεν υπάρχει πλέον νόμιμα;

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο σχόλιο για κάποιες … «ύποπτες;» συμπεριφορές του εκδότη του Ελληνοκαναδικού Βήματος του Μόντρεαλ κ. Μανίκη. Μελετήστε το και …βλέπουμε:

«Κάναμε μια αναζήτηση στο μητρώο εταιρείας του Κεμπέκ (Registre des Entreprises du Québec) και φαίνεται ότι η Ορθόδοξη Φωνή διαλύθηκε στις 13 Ιουλίου 2021.

Ο αρχιεπίσκοπος Σωτήριος και τα «Πάναμα Πέϊπερς»…

 

Πριν από πολύ καιρό γράψαμε ένα σχόλιο για τα Panama Papers και ρωτούσαμε τον μητροπολίτη, τότε, Σωτήριο για τη δική του οικονομική ανάμειξη στο θέμα και την εξοχώρια εταιρεία την οποία διαφεντεύει.!  

Και επειδή όπως ήταν αναμενόμενο, απάντηση ΔΕΝ λάβαμε και ως εκ τούτου, με αφορμή την μονομερή έρευνα του κ. Μανίκη για τις Κοινότητες του Μόντρεαλ και Τορόντο, (ίσως και από …ζήλεια θα μπορούσαμε να πούμε.!), αναθέσαμε σε κάποιους συνεργάτες μας να ερευνήσουν, όσο τους ήταν δυνατόν, και να μας πουν τι απέγινε με το εν λόγω ζήτημα, για το οποίο σήμερα, μόλις, πήραμε τα πρώτα στοιχεία της έρευνάς τους και σας τα παρουσιάζουμε εν συντομία. 

Monday, October 4, 2021

Ακόμα και η δεξιά σου δεν γνωρίζει, τελικά, κ. Μανίκη, τι ποιεί η ακροδεξιά σου.!!!

 

Στην προσπάθειά σου να μπερδέψεις τους αναγνώστες σου, μέσα στα σεντόνια και τους απλωμένους τραχανάδες σου, μπέρδεψες τον εαυτό σου και α σε φάνε οι …κότες.! Αλλά πού και για ποια σοβαρότητα, μιλάμε;

Και ενώ ένα σχεδόν χρόνο τώρα, ρωτάς και ψάχνεις με την … «έρευνά σου» να ανακαλύψεις και να μας πεις: