Search This Blog

Saturday, May 22, 2021

Και αναρωτιέται ο κ. Μανίκης: «Τελικά πού πάμε;» ΔΕΝ πάμε, αλλά μας πάτε υπόδουλους στην Τουρκία...

 Συνεχίζει τις μπαρμπουτσαλιές του, ο κ. Μανίκης, ανακατεύοντας τον κόσμο με προπολεμικές και μεταπολεμικές διαφορές, με Ιακωβικά και Σωτηριακά καταστατικά και κανονισμούς καταλήγοντας στη λογική του παραλόγου.!


Και αναρωτιέται ο κ. Μανίκης: 

«Τελικά πού πάμε;»

 

Με αλητήριους στην ηγεσία της Εκκλησίας μας στον Καναδά και κολαούζους σφουγκοκωλάριους, σαν του λόγου σας, γύρο της και …πίσω της, όπου θέλουμε πάμε κ. Μανίκη.!! Εντάξει, ο Σωτήριος ως κουσουριάρης, ερωτευμένος με τα χρήματα, και όχι μόνο, προσπαθεί ως ρεμάλι, να μην αφήσει τίποτα όρθιο, εσείς με ένα ξεροκόμματο που σας πετάει, γιατί τρέχετε με τόση μανία να πιάσετε την πορδή του μωρέ; Καθόλου ντροπή και φιλότιμο; Και καλά κάποια άλλα κοπρόσκυλα συνάδελφοί σας που ΔΕΝ έχουν στον Ήλιο μοίρα, να το κάνουν, αλλά εσύ κυρ Χρήστο; Καθόλου τσίπα;

Wednesday, May 19, 2021

Επίσκοπος Ναζιανζού εξελέγη ο Αρχιμ. Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος



Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 η Ιερά Σύνοδος τους Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την Προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της, η Ιερά Σύνοδος εξέλεξε Επίσκοπο Ναζιανζού, τον Αρχιγραμματέα της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Αθηναγόρα Ζηλιασκόπουλο.

Ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος εξελέγη παμψηφεί, Βοηθός Επίσκοπος της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ύστερα από εισήγηση του Αμερικης Ελπιδοφόρου και  πρόταση του Πατριάρχη  Βαρθολομαίου..

Tuesday, May 18, 2021

Ο κ. Μανίκης προσπαθεί να μας τρελάνει.! Ως να μην κατάλαβε ότι είμαστε ήδη τρελοί….

 


Έχασες αβγά και καλάθια κ. Χρήστο αλλά επιμένεις.!

Δεν είναι ο γιαλός στραβός, εσύ αρμενίζεις στραβά…

Ξεκίνησες τις επιθέσεις σου κατά της «ομαδούλας» που διοικεί την Κοινότητα του Τορόντο, χαρακτιρίζοντάς την ως ανεπαρκή, αλλά μόλις στη χθεσινή έκδοση κατάλαβες και γράφεις ότι:

 «Επί πλέον αυτές τις Διοικήσεις, αν δεν μας αρέσουν μέσω των εκλογικών διαδικασιών τις καταψηφίζουμε και εκλέγουμε τα άτομα που εμπιστευόμαστε αφού αυτά προέρχονται από εμάς και υπηρετούν εμάς.»

Έπρεπε να περάσουν κάποιες εβδομάδες κ. …δημοκράτη Μανίκη, ώστε να καταλάβεις και να γράψεις τα παραπάνω; Θα ζητήσεις έστω και τώρα συγνώμη για τις παπαριές κατά του νόμιμα εκλεγμένου Δ. Συμβουλιου της Κοινότητάς μας;

Sunday, May 16, 2021

ΑΥΤΕΣ, κ. ΜΑΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

 «Tί τέλος πάντων είναι των Ελλήνων οι Κοινότητες στο εξωτερικό;»

«Πώς φτάσαμε στα σημερινά αδιέξοδα;» και «πού πήγαν τα χρήματα;»

Με τις τρείς παραπάνω ερωτήσεις του, έρχεται και επανέρχεται ο εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ κ. Μανίκης, προσπαθώντας «αγωνιωδώς» να βρει απαντήσεις, ώστε να μάθουμε κι’ εμείς, τι είναι, πώς φτάσαμε εδώ και πού πήγαν τα χρήματα.!


Επειδή ο κ. Μανίκης ΔΕΝ φημίζεται για την αφέλειά του, μα ουτε και  για άγνοια τόσο απλών θεμάτων, φοβούμαστε ότι τα συγκεκριμένα ερωτηματικά κρύβουν κάποιες παγίδες που μόνον ένας Λάκωνας  με τη συνεργασία ενός Ηπειρώτη θα μπορούσαν να σκεφτούν και να αμολήσουν στα πόδια του ελληνικαναδικού ποιμνίου, με στόχο να αποσπάσουν τη συμπάθεια και την περαιτέρω στήριξή του, προς ίδιο όφελος.! Ναι, σωστά διαβάσατε, αφού αυτοί ό,τι κάνουν το κάνουν για να κερδίσουν προσωπικά οφέλη, οικονομικά ή άλλα...