Search This Blog

Thursday, September 11, 2014

Αδιασταύρωτες πληροφορίες...

Πολύ καλές για να είναι αληθινές...

Αφορούν την ελληνική Κοινότητα Τορόντο.!


Υπό τύπον ...μουρμούρας, έφτασαν στα αυτιά μας δυο πολύ καλές πληροφορίες οι οποίες αφορούν την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και συγκεκριμένα τα οικονομικά της. Και επειδή είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, θα κρατήσουμε την ανωνυμία ώστε να μη εκθέσουμε ανθρώπους, αλλά θα αναφέρουμε την είδηση έστω και αν εκτεθούμε ...λιγάκι εμείς.! 
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Λέγεται ότι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία τροφίμων, υποσχέθηκε στον πρόεδρο της Κοινότητας 500 χιλιάδες δολάρια για τα επόμενα 5 χρόνια με σκοπό να βοηθήσει τα ελληνικά σχολεία της, για καλλίτερη προσφορά  Παιδείας στους μαθητές της.
Επίσης, πάντα από τις ...μουρμούρες, πληροφορούμαστε ότι ένας αείμνηστος πλέον, φανατικός κοινοτικός ομογενής άφησε στη διαθήκη του, εκτελεστές της οποίας είναι οι δυο γιοι του, το ποσό των 4.000.000 $ το οποίο θα παραδοθεί στους αρμόδιους του οργανισμού μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες με τις καναδικές φορολογικές υπηρεσίες.!
Όπως όλα δείχνουν, οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές αλλά ...είναι.! Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τον σωστό χρόνο για να δούμε. Κοντός ψαλμός... 

Δυο ...συνομήλικες, συναντήθηκαν μετά από χρόνια.!


Νίκος Ζαχαριάδης

Selfie με την καρυάτιδα ανέβασε η Άννα Παναγιωταρέα στο Facebook


Με το σχόλιο «PARTY ALL NIGHT ΑΜΦΙΠΟΟΟΟΟΟΛΗΗΗΗΗΗ» η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις ευχάριστες στιγμές που περνάει με τα ευρήματα του τάφου...

Αγκαλιασμένες, δημοσιογράφος και εύρημα, απαθανατίζουν τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές για να τις μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους


Η οικειότητα και η βαθιά φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην απεσταλμένη του Αντώνη Σαμαρά και την καρυάτιδα που φυλάει το μνημείο της Αμφίπολης, είναι πλέον εμφανής και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες.

Όπως αναφέρουν οι αρχαιολόγοι που εργάζονται στην ανασκαφή του τύμβου Καστά, η κα Παναγιωταρέα περνάει πολλές ώρες της ημέρας με τη δυτική καρυάτιδα. Κουβεντιάζοντας και

Wednesday, September 10, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Αγαπητοί φίλοι,


Το Πολιτιστικό Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο παρουσιάζει το νέο και ανανεωμένο Πρόγραμμα για τη χρονιά 2014-2015, που περιλαμβάνει την εκμάθηση της Τέχνης του Θεάτρου, καθώς Μοντέρνο αλλά και Παραδοσιακό χορό.


Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.greekcommunity.org/.

Επιπλέον, εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, 2014,  από τις 6:30 μ.μ μέχρι τις 8:30 μ.μ στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο (30 Thorncliffe Park Drive,Toronto, M4H 1H8).

Τα μαθήματα για όλα τα προγράμματα ξεκινούν την εβδομάδα της 22ης Σεπτεμβρίου, 2014.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα του Πολιτιστικού Τμήματος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.greekcommunity.org/ ή όπως επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία της ΕΚΤ στο τηλέφωνο

416-425-2485.

Το Πολιτιστικό Τμήμα,
Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο


Nikona Georgakopoulos

Moon Festival Celebration with Justin Trudeau in Richmond Hill

Η ...λεζάντα έχει σχέση με τη φωτογραφία, όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο... Πού είναι ο Τρουντώ βρε Νίκωνα και ΔΕΝ τον βλέπουμε; Προς Θεού, δεν έχουμε κάτι με τους εικονιζόμενους, αλλά ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία με τον ίδιο, αφού το Celebration ήταν with Justin Trudeau; Μήπως είσαι πολύ PC και ...δεν το ξέρεις; Σοβαροί να είμαστε, επιτέλους...


Η ηλιθιότητα είναι αήττητη #1262


«Ξέρετε, κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;»

Η κυρία Άννα Καραμανλή απόφοιτος σχολών ΤΕΦΑΑ που έγινε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ και με αυτά κατάφερε να γίνει ΚΑΙ βουλευτής πολύ πικράθηκε με τον ΕΝΦΙΑ. Τόσο μάλιστα που με δάκρυα στα μάτια, μετά την παραπάνω μνημειώδη ατάκα υποκρισίας, είπε σε σύμβουλο του Γκίκα Χαρδούβελη

«Να του πείτε να πα να γ*μηθεί»

Epikairo: Χωρίς σχόλιο.

(Η μόρφωση και η ...αθλητική γλώσσα (της Άννας) δεν πάνε ποτέ χαμένα.! Αν ύστερα ζήτησε συγνώμη, πάλι καλά... Να σε κάψω Γιάννη, να σ" αλείψω μέλι να γιάνει...)

Tuesday, September 9, 2014

ΞΑΝΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Το «Ποτάμι» τον καταγγέλλει για ρουσφέτια

Καταδικασμένο γιατρό τον κάνει διευθυντή!!!


Για ρουσφετολογική πρόσληψη με την παρέμβαση του υφυπουργού Υγείας Γρηγοράκου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το «Ποτάμι» δημοσιοποιώντας μια χαρακτηριστική υπόθεση.

Οπως αναφέρει το "Ποτάμι"  «η κρίση έχει λιγοστέψει τα ρουσφέτια και
το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας είναι αναγκασμένο πλέον να κάνει "χάρες" μόνο στα ...πολύ

Στημένη ερώτηση από το κανάλι του φίλου Διονύση Παναγιωτάκη...


"Εκτός από αυτό που μας είπατε την Τετάρτη (οτι αποτρέψατε το φλερτ με το ΔΝΤ), θα μας πείτε κι άλλα που δεν έχουμε ακουσει;"..
Ερώτηση-πάσα από το "Action24", που ως γνωστόν ανήκει στο φίλο του, τον Διονύση Παναγιωτάκη. Ο Βενιζέλος με ύφος πολιτικού ανδρός που θυσιάστηκε για την χωρα του και κάποιοι κακοί Έλληνες δεν του το αναγνωρίζουν, είπε συντετριμμένος:
Εύχομαι σε όλους τους ηγέτες της Ευρώπης (μετριόφρων ήταν. Δεν είπε του πλανήτη.!) να μην περάσουν αυτά που πέρασα εγώ. Και να μην αντιμετωπίσουν τα διλήμματα απέναντι στα οποία βρέθηκα εγώ.
Και είπε αυτό για το οποίο ήθελε - και έστησε - την ερώτηση. Θα πει κι άλλα, που θα.. κονιορτοποιήσουν τους αντιπάλους του, κυρίως τους εσωκομματικούς...

Πλούτος Τηλεοπτικών προγραμμάτων στον Καναδά.!


Γεμίζουν με σήματα οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες του Καναδά και της γειτονικής Αμερικής. Οργασμός συσκέψεων μεταξύ παλαίμαχων αλλά και νεότερων δημοσιογράφων σε Τορόντο και Μόντρεαλ, σχεδιάζοντας κανάλια, συχνότητες, στούντιο και συνεργάτες ντόπιους και ελλαδίτες για τις παραγωγές αλλά και τα copy-paste. Επειδή το θέμα είναι λίγο μεγάλο και πολύς ο κόσμος που ασχολείται με αυτό, θα σας ζητήσουμε λίγο χρόνο για να τα βάλουμε στη σειρά, αφού αυτός που τα ανακατεύει είναι ο μεγαλύτερος ανακατοσούρας των παροικιών στον Καναδά.
Λίγη υπομονή. Ακόμα και Μικυ-Μαους θα δούμε, εκτός από καραγκιόζηδες...

Monday, September 8, 2014

Ioannis Vainas:

Όταν ανέλαβε ο Ανδρέας το 1981 η οικονομία ήταν τελματωμένη με μηδενική αύξηση ΑΕΠ



Ioannis Vainas

Στα πλαίσια της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλεται από πολλούς, να ακυρωθεί η μεγάλη προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στη χώρα και το λαό διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ακόμη και για την κρίση και για τον κίνδυνο χρεοκοπίας το 2009, ευθύνεται ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικές που εφάρμοσαν

"Political Wife"...

Ετοιμάζεται στα ελληνικά το βιβλίο της Μαργαρίτας...

Από τον εκδοτικό οίκο Καστανιώτη, αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά στην Ελλάδα το βιβλίο της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Μέσα από τις σελίδες του, πέραν από το χρονικό της γνωριμία της με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου ως τον χωρισμό τους, αναμένεται να προκύψει και πλούσιο παρασκήνιο για την πολιτική ζωή του τόπου, την περίοδο της αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες αναγνώστες πάντως, θα πρέπει να περιμένουν για λίγο ακόμα προτού το βιβλίο βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, αφού πρώτα θα πρέπει να μεταφραστεί στα ελληνικά. Όσο για τον ελληνικό τίτλο (σ.σ. στην αμερικανική έκδοση ο τίτλος είναι “Political Wife”) θα επιλεγεί σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο...

Γρηγοράκος

"ΠΑΣΟΚ είναι όποιος πίσω από το παραβάν,      -αυτό που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος-  ψηφίζει ΠΑΣΟΚ".


Το όνειδος (ή η ντροπή;) του ΠΑΣΟΚ

«Βόμβα» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας λίγα 24ωρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του για την 40ή επέτειο του κινήματος.

«Έναν όρο θέτω. Μόνο έναν όρο: να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου, για να πάρει τη σκυτάλη την Κυριακή ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μασάνε τα λόγια τους» και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν μπορεί το πρωί ο Γρηγοράκος να είναι στην Κρήτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Ηρακλείου. Να είναι το ΠΑΣΟΚ απέναντί του και το ίδιο ΠΑΣΟΚ να είναι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και αυτοί που κάνουν λάθος είναι αυτοί που δουλεύουν την κοινωνία. Να είναι το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, να διεκδικούν, και την επόμενη ημέρα να πηγαίνουν και να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σαφής σε αυτό, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΣΟΚ είναι όποιος πίσω από το παραβάν, αυτό που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ψηφίζει ΠΑΣΟΚ».

Αντίποδας: Έχετε απόλυτο δίκιο κ.  Γρηγοράκο μας.! Όταν μεταφέρετε εσείς, με τον κ. Βενιζέλο,  τις ψήφους των ΠΑΣΟΚων  στη Ν. Δ. και τον Σαμαρά, ώστε να είναι πρωθυπουργός, πιάνουν περισσότερο τόπο αφού τις ανταλλάσσετε με κάποια αντιπροεδρία και κάποια υπουργεία για λογαριασμό σας ενώ αν τη δώσει από μόνος του ο κάθε ΠΑΣΟΚος στον Σαμαρά το πολύ πολύ να πάρει κάποια  θεσούλα στο δημόσιο με έναν ...κουτσουρεμένο μισθό.! Αστεία πράματα, δεν συμφωνείτε;;;

Υ. Γ. Με τύπους σαν τον Γρηγοράκο, το κόμμα θα μείνει μόνιμα σε κώμα...