Search This Blog

Saturday, April 13, 2024

Ξεβρακώθηκαν ΟΛΟΙ τους ενώπιον του Σωτηρίου, ξεπουλώντας την παροικία του Τορόντο.!!!


 Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριοι, αλλά ο καθηγητής κ. Γκέκας, έχει δίκιο, καθ' ότι ως δάσκαλος ξέρει τι λέει ή καταθέτη, τέλος πάντων, την άποψή του επί του συγκεκριμένου θέματος. Εκεί που μπορεί, ίσως, να κάνει  κάποιο λάθος είναι στο ότι ΔΕΝ πρόσεξε ότι η παροικία μας, ΔΕΝ έχει ηγέτες τα τελευταία αρκετά χρόνια, και ότι έχουν κατεβάσει ΟΛΟΙ τους τα βρακιά τους μπροστά στο Σωτήριο, παρακαλώντας τον "Σφάξε με Αγάμ ν' αγιάσω"... Έτσι και έγινε. Αφού τα υπόγραψαν ΟΛΑ όσα τους ζήτησε ή τους επέβαλε να υπογράψουν, τώρα τρέχουν από π΄ίσω του, μη και του ξεφύγει καμιά πορδή και ΔΕΝ την ...συλλάβουν. ΝΑΙ, τα καθίκια του κερατά.! Για να ΜΗΝ χάσουν τίποτα από τα εκτιμένα τους, και φοβούμενοι τον αλητήριο αυτόν μη και τους προδόσει, σκύβουν το κεφάλι τους, μπροστά του, κάνουν τις κωλοτούμπες τους και τον αφήνουν ανεξέλεγκτο να τους π@λ@μ@ρι@ζει και να είναι ολοι ευχαριστημένοι. Τώρα, για το ότι ο κ. καθηγητής ενώ γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα αυτά, ΔΕΝ αναφέρει τίποτα, αλλά κατηγορεί τον Σωτήριο που ανακατεύεται με λαϊκά θέματα, προφανώς ΔΕΝ θα πρέπει να έχει και ο ίδιος τα απαραίτητα κότσια να το κάνει. Βλέπετε, κάνουν ολα ΤΖΙΖ και ΔΕΝ τολμάει να βάλει ΚΑΝΕΝΑΣ το χέρι του στη φωτιά, ενώ το βάζουν όλοι στο Ευαγγέλιο.!!!

ΥΓ. Αν κάποιος, από τα τομάρια αυτά, νομίζει ότι αδικείται, ας μας το πει...

Wednesday, April 10, 2024

Επίθεση "γκέκα" κατά Σωτηρίου, για την εκπροσώπηση του Ελληνισμού;

 Λάβαμε ένα σχόλιο φίλου αναγνώστη, και επειδή το βρήκαμε λίγο ενδιαφέρον, σας το μεταφέρουμε προς ενημέρωση και για τα όποια σχόλιά σας ή πληλοφορίες μπορεί να έχει κάποιος από σας. 

Γράφει, λοιπόν: 

"Αγαπητέ αντίποδαρά, διάβασα ένα άρθρο σε τοπικό έντυπο, με το οποιο ένας ομογενής, ο καθόλα αξιόλογοςκ. γκέκας επιτ΄ήθετε στον Αρχιεπίσκοπο Σωτήριο, επειδή, λέει, παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος του ελληνισμού , τον οποίο αντιπροσόπευσε στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Καναδό συνάδελφό του ήρθαν στο Τορόντο για μια επαφή με τους εδώ ομογενείς! Κατηγοράει επίσεις τον κ.κ. Σωτήριο, λέγοντάς του ότι δεν είναι εκπρόσσωπος των Ελληνον αλλά της εκκλησίας και ότι ο ίδιος δε θα έπρεπε να ασχολείτε με την πολιτική αλλά μόνο με τα πνευματικά καθήκοντα του.  Έχει και πολλά άλλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά όσα γράφει θαθελατη βοήθειάσου η κάποιου άλλου, αν ξέρει καλίτερα και θα επανέλθω με περισότερα! Ευχαριστώ."