Search This Blog

Saturday, July 10, 2021

Η μαφία διοικεί την Κοινότητα ή την διεκδικεί;

 Στην εφημερίδα Χρονικά του Μόντρεαλ, του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, διαβάζουμε:


 Οι "ανυπόστατες συκοφαντίες" προέρχονται από τους ίδιους που τις "καταδικάζουν". Η "Διοίκηση" είναι στην ουσία μια υπόγεια μαφία, και η "Φιλόπτωχος" είναι ένα κράτος εν κράτει. Προσβάλλουν όχι μόνο την ελληνική παροικία αλλά και την εκκλησία. Τους πήραμε χαμπάρι. Είναι εχθροί και πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα.

Friday, July 9, 2021

Παραγωγή Καραγκιόζη από δημοσιογράφους του Μόντρεαλ...

 


Αλιεύσαμε, στο ΦΒ,  μια πολύ ενδιαφέρουσα «διατριβή» του εκδότη των Ελληνικαναδικών Χρονικών και του εκδότη τους αξιότιμου και πετυχημένου επιχειρηματία κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποιος μας κάνει την τιμή να ξανασχοληθεί μαζί μας, γραπτώς αυτή τη φορά, μετά την ωριαία, σχεδόν, παρουσίαση και προ(σ)βολή μας από το ραδιοφωνικό πρόγραμμά του στο ΣΕΝΤΡΕ ΒΙΛ του Μόντρεαλ.! Ιδιαίτερη τιμή μας είναι η συμμετοχή μας στην πετυχημένη παράσταση «Καραγκιόζη», στην οποία είναι πρωταγωνιστής και στην οποία παράσταση, χρησιμοποιεί τον Αντίποδα ως ένα από τους συμπρωταγωνιστές του, υποθέτω σε ρόλο Χατζιαβάτη –ο οποιος μας ταιριάζει περισσότερο- εκτός κι’ αν δικαιωματικά τον κατέχει ο κ. Μανίκης…

Αλλά για να μη σας κουράσω περισσότερο, διαβάστε το κείμενο της παράστασης του Καραγκιόζη, παρακολουθείστε στη συνέχεια την ραδιοφωνική επιμέλεια της διασκευής του έργου, με δευτεραγωνιστές την αφρόκρεμα της δημοσιο-γραφικής …αλήτ του Μόντρεαλ και τα ξαναλεμε, αφού το θέμα έχει αρκετό …ψωμί, για τους λιγοστούς αναγνώστες και φίλους μας.!!

 

νside-job HOAX ALERT: Έχω τρελαθεί μόνο με την ιδέα ότι η (δήθεν) ηγεσία μας ΔΕΝ παρακολουθεί τα Ελληνικά παροικιακά ΜΜΕ του Μόντρεαλ... (είμαστε μια έννοια αφηρημένη γι' αυτούς)... αλλά έχουν κάνει "subscribe" για να ενημερώνονται από ένα HOAX-blog που λέγεται Andipodas από το Τορόντο! Από πρόεδροι... μέχρι και αυτές που το παίζουν θεούσες στις φιλόπτωχους... αλλά και ένας γνωστός επιχειρηματίας!

Αυτοί που μας το παίζουν παράγοντες, οι οποίοι "ενημερώνονται" από τον Αντίποδα, είδαν κάτι σε αυτό το blog "ο παπάς ο κλέφτης" και το έχουν κάνει σημαία στην παροικία! Και εγώ έχω γίνει τηλεφωνητής να με ρωτάει ο κόσμος για ποιο θέμα μιλάνε! Δεν ξέρει κανείς γιατί μιλάνε!!!

Νταξ για τους Κοινοτάρχες μας, δεν με εκπλήσσει -- είναι ανέκαθεν στην κοσμάρα τους.

Δεν θα αναφερθώ στο Δελτίο Τύπου "Για άμεση δημοσίευση" της Ελληνικής Κοινότητας επί του (ανύπαρκτου) θέματος, που τελικά ΟΛΑ τα ΜΜΕ τους το έτριψαν στα μούτρα, διότι αυτό το Τμήμα Διχαστικών Σχέσεων το διαχειρίζονται άσχετοι και άχρηστοι. Αυτά τα άχρηστα τώρα, χρησιμοποιούν τα Social Netwoks για να διαδώσουν "Fake news". Το μόνο που πέτυχαν είναι να κάνουν μια τρύπα στο νερό. Ας ξαναπάνε στον Αντίποδα! Μιας και έχουν καλές σχέσεις με δαύτον, θα τους το δημοσιεύσει με μεγάλη χαρά, είμαι σίγουρος! Σε αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο σκοπός τους είναι απλός. Έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν "αναστάτωση" για να πετάξουν τον ΣΩΤΗΡΙΟ και να φέρουν κάποιον άλλο από την Σουηδία. Τους πήραμε χαμπάρι!

Inside-job.

Εδώ τρελαίνεσαι! Σηκώνω άσπρη σημαία!!!

Κλείνω με αυτό που είπε η Μαρία Δαπέρη χθες: "We are in weird territory now. This Community needs to be rescued ASAP"!

Tuesday, July 6, 2021

Συνεχίζει τις πουστιές ο Σωτήριος…

 Πίεσε (;) τον παπα-Σπύρο να ζητήσει αύξηση του μισθού του, εν μέσω κορονοϊού.!!!

Διαβάστε μια ακόμα αλητεία, ή πουστιά, αν προτιμάτε, του κουραφέξαλα Σωτήριου, την οποία …σοφίστηκε για να πιέσει την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, βάζοντάς της κάποια ακόμα οικονομικά εμπόδια, μήπως καταφέρει και τη βάλει στο χέρι του… Τρέχει από πίσω της μέρα και νύχτα ο αλητήριος, όπως η αλεπού πίσω από το κριάρι, μπας και του πέσουν τα αποτέτοια του για να τα φάει.!!!

Ένας ακόμα ιερέας, ο παπα-Γιώργης, έφυγε στην Ελλαδα.!

Ευτυχώς, …λειτουργεί (;) η Ακαντι-μία…

…και παράγει νέους ιερείς.!!!

Φεύγουν οι παπάδες μας, ένας μετά τον άλλο, και ο Σωτήρης …καμαρώνει.! Δεν διαθέτει, λέει, ιερείς για να καλύψει τις θέσεις των ενοριών.! Για το λόγο αυτό ξεκίνησε πάλι την εκστρατεία, μπας και βρεί λίγα ρήματα να βάλει μπρός την σχολή για να σπουδάσουν κάποιοι νέοι, να αποφοιτήσουν, να πάρουν το πτυχίο του αριστεύσαντα σε ειδική τελετή και να φύγουν να πάνε στις δουλειές τους οι άνθρωποι, αποφεύγοντας οι περισσότεροι τα κ@λοπιάσματα του κουσουριάρη αφέντη…

Sunday, July 4, 2021

Σφάλματα Σωτηρίου – Ιερέων…

 Ενδιαφέροντα σχόλια για τις σχέσεις Σωτηρίου και ιερέων της Αρχιεπισκοπής, με το έμπειρο μάτι της δημοσιογράφου κ. Ιουστίνης Φραγκούλη

Στον προσωπικό λογαριασμό του ΦΒ, της γνωστής, ομογενούς δημοσιογράφου -συγγραφέως κ. ΙουστίνηςΦραγκούλ-Αργύρη η οποία ζει και εργάζεται στο Μόντρεαλ και ως εκ τούτου γνωρίζει  καλύτερα τα της εκεί Ομογένειας εκτεινόμενα,  αλιεύσαμε και σας παρουσιάζομε κάποιες απόψεις της και μαζί κάποια σχόλια φίλων της σελίδας της. Παρακολουθήστε τα και …περιμένουμε τα ό,ποια σχόλιά σας:

Justine Frangouli-Argyris: Μαθαίνω ότι ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος έχει περιπέσει σε σφάλματα με τους ιερείς του.