Search This Blog

Saturday, January 2, 2016

Ο Τσίπρας στα χνάρια του Σωτήριου...

Μετά τις …παπαριές του μητροπολίτη-μαϊμού, που διαβάσαμε χθες, νάσου και οι παπαριές του πρωθυπουργού – μαϊμού… Κοινό σημείο των δυο τους τα ψέματα.! Αμφότεροι ψεύτες δίχως ίχνος ντροπής. Μόνο έτσι μπορεί να τους πάει καλά ο νέος χρόνος… Διαβάστε:


Ο Τσίπρας τελικά είναι ένα πραγματικά άξιο, σεμνό και ευλογημένο παλικάρι που πασχίζει, σκίζεται, αγωνιά, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για το καλό του τόπου και του λαού.

Τι ωραία που τα λέει, τι χάρισμα επικοινωνιακό είναι αυτό, τι δημοκρατική έκφραση και ευαισθησία χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό μας, ζωή νάχει ο άνθρωπος.

Διαβάζοντας το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, μένεις έκθαμβος αντιλαμβανόμενος πόσο ψηλά

Friday, January 1, 2016

Ο ...Τζιχαντιστής Σωτήριος.!!! Απευθύνεται σε καθυστερημένους...

Για διανοητικώς καθυστερημένους και πνευματικώς ασχέτους, ο λόγος του.!!!

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο με αφορμή την ...εγκύκλιο του μητροπολίτη για το νέο έτος, την οποία, για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε αυτούσια ώστε όσοι έχετε υπομονή να την ...μελετήσετε. Είναι χάρμα οφθαλμών.!!!

"Πάντα υπεραπλουστευμένος, για διανοητικώς καθυστερημένους και πνευματικώς ασχέτους, ο λόγος του. Ο κόσμος σήμερα λέει αυτό το είδος λόγου "ξύλινο". Μιλώντας π.χ. για τζιχαντιστές, ξεχνάει ο Σεβασμιώτατος ότι -- εφόσον όλα τα επίθετα και οι χαρακτηρισμοί (π.χ. άσχετοι, αγράμματοι, ανήθικοι, δόλιοι,

Wednesday, December 30, 2015

Κύρτσος για....πρόεδρο Πάκη... Αλήθειες που καίνε....

Βρίσκεται στα όρια της πολιτικής συνταξιοδότησης και περιθωριοποίησης....!!!

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» και στην εκπομπή της Μαριάνας Πυργιώτη, ο κ. Κύρτσος άσκησε δριμεία κριτική στον Προκόπη. Παυλόπουλο για την πολιτική που ακολούθησε ως υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, κυρίως στα θέματα των μαζικών προσλήψεων και των οικονομικών μεταναστών.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, κατηγόρησε τον κ. Παυλόπουλο ότι, άσκησε χαλαρή έως και παρακμιακή πολιτική.
Επίσης ο κ. Κύρτσος είπε, πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον κ. Παυλόπουλο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή βρισκόταν στα όρια της πολιτικής συνταξιοδότησης και περιθωριοποίησης.

Ο Τσίπρας και τα "ορφανά" του Μπανιά (Φλαμπουράρηδες, Φίληδες)

 Αν πριν από μιά δεκαετία, σας έλεγε κάποιος ότι θα έρθει η ώρα που κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι ο Τσίπρας και τα "ορφανά" του Μπανια (Φλαμπουράρηδες, Φίληδες κοκ) από την πανελληνίως άγνωστη οργάνωση ΚΚΕ Εσ.-Ανανεωτική Αριστερά. Κι ότι ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων θα είναι ο Καμμένος κι ο Λεβέντης, θα τον χαρακτηρίζατε "φαντασιόπληκτο" η παλαβό. Κι όμως σήμερα, καθώς εισέρχεται το 2016, αυτή είναι η κυβέρνηση που καλείται να βγάλει τη χώρα από τη δεινότερη δοκιμασία της σύγχρονης ιστορίας της. Και φυσικά την βάζει ακόμα πιό μέσα στο πρόβλημα. Διότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν, ιδεοληπτικοί, βλαμμένοι, ανίκανοι, ατζαμήδες, άχρηστοι, είναι η ηγεσία μιάς χώρας κι ενός πολιτικού συστήματος σε βαθιά παρακμή...

Tuesday, December 29, 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΟΝΤΙΩΝ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία...
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα μια ομάδα νέων της Ποντιακής Οργάνωσης κατά μήκος της Ντάνφορθ και όχι μόνο. Δυο φωτογραφικά στιγμιότυπα κλεμμένα από τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη ο οποίος ακολουθούσε την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης της στα διάφορα καταστήματα. 
Μπροστά στον Μ. Αλέξανδρο, στην ομόνυμη πλατεία του

Στο εστιατόριο Ντιτρόιτ με τον ιδιοκτήτη του κ. Αλέκο Αντάρα

Monday, December 28, 2015

Ανανέωση στο Επαρχιακό.!!! Εκλογές και νέο Δ. Σ.!!!


Την ανανέωση του Επαρχιακού Κογκρέσου αποφάσισαν χθες τα μέλη του σε μια ανεπανάληπτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στην αίθουσα της Παμμακεδονικής. Μπορεί η συμμετοχή να μην ήταν η αναμενόμενη, αφού η ...διαφημιστική καμπάνια  μεγάλη καθ' όλο το τελευταίο δίμηνο, (περίμεναν κάπου 150 άτομα και παραυρέθηκαν 9), αλλά αν λάβει κανείς υπόψη του τις γιορτινές ημέρες, πάλι καλά που βρέθηκαν όσοι χρειάζονταν για να σχηματίσουν το νέο Δ. Συμβούλιο...
Δεν γνωρίζουμε ΟΛΑ τα ...νέα μέλη του συμβουλίου, αλλά διέρρευσε το όνομα του νέου προέδρου που είναι ο κ. Τάσος Βαξεβάνης, παλιό στέλεχος του οργανισμού αυτού από την ίδρυση του. Κάτι άλλο που θα δώσει νέα ζωή στο Επαρχιακό είναι η παρουσία της κ. Ζωής από το Μόντρεαλ, καθ' ότι λέγεται ότι έχει μεγάλη εμπειρία σε διοίκηση οργανισμών, αφού ασχολείται με το αντικείμενο επί πάρα πολλά χρόνια στο Κεμπέκ και ελπίζεται ότι θα μεταφέρει την εμπειρία της και στο Οντάριο.
Σε λίγο, μόλις κυκλοφορήσει η  επίσημη ανακοίνωση του νέου προεδρείου, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ...ενδιαφέρουσα τούτη συνάντηση οπότε και θα σας ενημερώσουμε. Το ...συνέδριο αυτό παρακολούθησαν όλα τα ...έγκυρα ελληνόφωνα ΜΜΕ και αρκετά από τα καναδικά
ΥΓ. Τελευταία στιγμή μας ήλθε η πληροφορία ότι κατά τη διάρκεια της ...πολύωρης συνεδρίασης προσήλθαν 2 ακόμα μέλη, με αποτέλεσμα να ανεβεί ο αριθμός στους 11.! 

Κυκλοφόρησε ο Τηλεφωνικός Οδηγός του κ. Τάσου Μηλιώνη…


Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, η 43η  έκδοση του μοναδικού ολοκληρωμένου τηλεφωνικού οδηγού τον οποίο επιμελείται και εκδίδει ο γνωστός ομογενής μας Τάσος Μηλιώνης. Ο κατάλογος αυτός του κ. Μηλιώνη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί σε πανκαναδική κλίμακα, είναι –από προσωπική μας πείρα- το καλύτερο εργαλείο ανεύρεσης και επικοινωνίας με τις  μεγαλύτερες και καλύτερες  ελληνικές  επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον Καναδά, καθώς και με τους περισσότερους ομογενείς επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, λογιστές κ. α.) τους οποίους καθημερινά χρειαζόμαστε για τις διάφορες ανάγκες μας. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την έντυπη έκδοση, μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες του και μέσω του διαδικτύου στο www.Greek TelephoneGuide.Com. Και επειδή, στην περίπτωση του Τηλεφωνικού τούτου Οδηγού, τα πολλά λόγια είναι περιττά, ευχόμαστε στον δημιουργό του Τάσο Μηλιώνη να ξεπεράσει, το κατά δύναμη, την πεντηκοστή έκδοση  και να φροντίσει για κάποιον διάδοχο ο οποίος θα συνεχίσει το πολύτιμο τούτο βοήθημα, για το καλό της καναδικής ομογένειας. Αυτά και Καλή Χρονιά…