Search This Blog

Saturday, January 9, 2016

Και ο Καραμανλής "αθώος".!!!


Μόνο στην Ελλάδα της παρακμής και της κρίσης θα μπορούσε να συμβαίνει και τούτο το πλήρως ανορθολογικό «πολιτικό επεισόδιο». Ο Κ. Καραμανλής αν και είναι ένας συντελεστής της βαθιάς κρίσης της χώρας μας, εμφανίζεται όχι απλά και μόνο …αθώος αλλά και επιτιμητής του «ορθού» και του δέοντος γενέσθαι! Δεν ήταν και δύσκολη υπόθεση˙ αντίθετα έδενε με το όλο κλίμα της εποχής. Βρέθηκε ποιος ήταν ο μοναδικός υπεύθυνος. Δεχτήκαμε ότι το κόμμα και πρωθυπουργός που διαδέχτηκαν τον Καραμανλή στο αμέσως επόμενο διάστημα «βούλιαξαν την οικονομία μας»!

Ο …σοφός λαός μας αυτόν είδε μπροστά του αυτόν έδειξε ως ένοχο. Δεν μπήκε καν στον κόπο να

Friday, January 8, 2016

...Επειδή ο Τσίπρας το …ξέσκισε.!!!


Ντροπή: Διόρισαν τον σύζυγο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη διευθύνοντα σύμβουλο σε νέα ΔΕΚΟ.!

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ η τοποθέτηση των τριών νέων μελών του ΔΣ της νέας «Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.). Διευθύνων Σύμβουλος διορίσθηκε ο Αργύρης Αργυρίου που είναι σύζυγος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χαράς Καφαντάρη.

Thursday, January 7, 2016

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ



Τώρα που πέρασαν οι πολλές και μεγάλες γιορτές, μπορούμε να δημοσιεύσουμε ένα μικρό σχόλιο – κουτσομπολιό που μας έστειλε «παρατηρητικός» αναγνώστης για τον «παγκόσμιο» της ενημέρωσης και τον μητροπολίτη. Γράφει λοιπόν:


"Αγαπητέ Αντίποδα επέτρεψε μου να επισημάνω ένα μαργαριτάρι που ψάρεψα στην «παγκόσμια» του επί 47 …συναπτά χρόνια «δημοσιογράφου» ο οποίος, παρουσιάζοντας μια εκκλησιαστική τελετή στον ναό εντός της Μητρόπολης, αποκαλεί τον Μητροπολίτη κ. κ. Σωτηρία!!! Φυσικά όλοι τον κράζουν ως Σωτηρία από τα παλιά χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο δεν περίμενα-εγώ τουλάχιστον- από τον εξ’ απορρήτων κολλητό του, ο οποίος παρουσιάζεται και ως επί του τύπου εκπρόσωπος του. Αν τώρα το «ατόπημα» έγινε επί τούτου από την διευθύντρια του γραφείου του, ίσως –έστω και ξανθιά- κάτι να ξέρει. Προσωπικά πάντως νομίζω ότι έγινε επίτηδες διότι κάποια επιταγή της Μητρόπολης θα πρέπει να καθυστέρησε! Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να φανταστώ. Άκου, λέει, «κ. κ. Σωτηρία»!!! Χρόνια είχαμε να το ακούσουμε……."

Σχόλιο δικό μας, κανένα...

Wednesday, January 6, 2016

Επί πρωθυπουργίας ....Παπανδρέου....

Nikos Syrigas's photo.
Στα δυο χρόνια της κυβέρνησης Παπανδρέου θεσπίστηκαν :

· Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος,
· Άρση του Τραπεζικού Απορρήτου,
· ΔΙΑΥΓΕΙΑ,
· Open Gov,
· Φορολόγηση των Offshore,
· Νόμος για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος,
· Ηλεκτρονική Κάρτα Αποδείξεων
· Καλλικράτης,
· Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.
· Ηλεκτρονική συνταγογράφιση φαρμάκων
· Απογραφή αριθμού Δημοσίων υπαλλήλων

Ο άνθρωπος που λοιδορήθηκε, υβρίστηκε, συκοφαντήθηκε και δέχτηκε τόνους λάσπης από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά προπάντων και από «συντρόφους» με το επιχείρημα «λεφτά

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ότι ουσιαστικό έγινε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έγινε την κυβερνητική διετία Παπανδρέου.
Τα αποτελέσματα φαίνονται. Αν οι παρεμβάσεις που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου είχαν ξεκινήσει έστω λίγα χρόνια πριν, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε.
Με τις αλλαγές αυτές, υπάρχουν σήμερα, για πρώτη φορά πολλοί στη Δικαιοσύνη αλλά και στη