Search This Blog

Friday, January 7, 2022

Τα παρατράγουδα των Θεοφανείων...

 


Δεν ξέρω αν τα Φώτα έδιωξαν, τελικά, τους καλικάντζαρους, αλλά έδιωξαν σίγουρα κάποιους ιερωμένους από τις εκκλησίες τους…

Ο ένας θα πρέπει να προέρχεται από τον προφήτη της Μισσισσάγκα, ο οποίος ΔΕΝ υπάκουσε και ΔΕΝ εκτέλεσε σωστά τις εντολές του Σωτήρη, ο οποίος έδειξε πολύ ενοχλημένος και νευριασμένος μαζί του, αψηφώντας, ή μη αντιλαμβανόμενος ότι την ίδια στιγμή κατέγραφε η κάμερα, όλο τον θυμό του και την …καλοσύνη που εκτόξευε εναντίον του. Δεν είδαμε ποιος και τι ακριβώς συνέβη, αλλά τι σημασία έχει, αφού η …αγάπη του πατέρα του, Σωτηρίου, αποτυπώθηκε καθαρά από την κάμερα.

Το άλλο γεγονός της …επιφοίτησης του Αγ. Πνεύματος, το εισέπραξε ο ιερέας του Αγ. Νικολάου, ο οποίος, την παραμονή των Φώτων αποπέμφθηκε από τη θέση του, ύστερα από έντονη διαφωνία του, με την πρόεδρο κ. …Θάτσερ και την συμπαράσταση του ιδιοκτήτη του ναού, Σωτήριου.! Τώρα, τι θα κάνει ο φίλος του ο Σαλμάς, δεν ξέρουμε και ούτε φυσικά μας ενδιαφέρει, αφού νοιώθουμε άνετα, διότι τον προειδοποιήσαμε από τις πρώτες, εδώ, ημέρες του…  Είδες, πάτερ ότι τα ψεματάκια ΔΕΝ περνάνε πάντα και παντού;

Wednesday, January 5, 2022

Αφού τους ξεβράκωσε ομαδικά, απαιτεί τώρα και …αλλαγές της συμφωνίας ο Αλητήριος…


Αφού τους …κατέβασε τα σώβρακα, απαιτεί, τώρα, και αλλαγές στη συμφωνία.!

Και οι αλλαγές τούτες, μάλιστα, είναι του …κώλου, αφού η μοναδική ουσιαστική αλλαγή είναι ακύρωση της υπογραφής Αρτεμάκη και η αντικατάστασή της από το νέο, ενοριακής φύσης, πλέον, συμβούλιο, ώστε να είναι πεντακάθαρ(μ)α ελεγχόμενο από τον ίδιο τον αλητήριο, «επιβήτορα» όπως αυτοαποκαλείται, (τρομάρα του), του οργανισμού..

Tuesday, January 4, 2022

Μια επιβαλλόμενη συγνώμη, για ανήθηκο δημοσίευμά μας, από τον ομογενή του Μόντρεαλ, κ. Καρζή…

 

Το παρακάτω σχόλιο, ανώνυμου αναγνώστη μας, ήταν αρκετό, έστω και καθυστερημένα, να μας ανοίξει τα μάτια, να δούμε το ατόπημα και να ζητήσουμε μια ταπεινή συγνώμη από κάποιον ομογενή του Μόντρεαλ, τον κ. Καρζή, του οποίου το όνομα  αναφέρθηκε, ενώ ΔΕΝ έπρεπε, σε προηγούμενο σχόλιο ανώνυμου σχολιογράφου, το οποίο εκ παραδρομής, επετράπη η δημοσίευσή του.  Σας ζητάμε ειλικρινά συγνώμη κ. Καρζή για την παρατυπία μας αυτή και ιδιαίτερα από τον γιό σας, ο οποίος  ουδεμία ανάμειξη είχε ή θα μπορούσε να έχει στο εν λόγω θέμα. Ήταν απλα μια κακόβουλη αλητεία του σχολιαστή ο οποίος, ποιος ξέρει τι, ήθελε να πετύχει, αλλά πέτυχε σίγουρα την παραπλάνησή μας.

Τ