Search This Blog

Friday, April 1, 2022

Μια …οφειλόμενη απάντηση σε απορία του «Τηλεσκόπιου» και του, επιμελητή της στήλης, κ. Γιάννη Κακαγιάννη…

 Το Πριν.. και το Μετά.. – ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ (01 ΑΠΡ 22)


Προβληματισμός δημιουργήθηκε στη
ν παροικία με το περιεχόμενο της πρόσκλησης του Γενικού Προξενείου του Τορόντο για την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στο Κοινοβούλιο του Οντάριο. Το ερώτημα που τέθηκε, σε πολλές συζητήσεις, ήταν η απουσία του ονόματος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο από την πρόσκληση.

Αφιερωμένο στον …σεπτό «ιεράρχη» Σωτήριο, επ΄ ευκαιρία της σημερινής του γιορτής…

 


Με την ευκαιρία της σημερινής «εορταστικής» ημέρας της πρωταπριλιάς  και της κατ’ επάγγελμα… γιορτής του Αρχιεπισκόπου και …πατρός υμών κ.κ. Σωτηρίου, του αφιερώνουμε -μαζί με τις ευχές μας- το παρακάτω άρθρο, φίλου αναγνώστη μας, ο οποίος μας έκανε την τιμή να μας μεταφέρει τις γνώσεις του γύρω από την Καναδική Εκκλησία και την ηγεσία της, και να εκφράσει τις απόψεις του για τα, σ’ αυτή, Τεκτενόμενα, αφού έχουν σχέση και με αρχι -Τέκτονες.!

Τουτο το άρθρο, συνδέεται και μάλλον επικουρεί το προηγουμένως δημοσιευθέν, σχετικό με το θέμα, δίνοντάς μας λεπτομερέστερες πληροφορίες, ώστε να μάθουμε -ως λαός της Εκκλησίας- ποιοι …εργάζονται για να μας οδηγήσουν στην αιώνια Βασιλεία του Θεού.!!!

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνώστη: Νέο Οικονομικό Σκάνδαλο Αρχιεπισκοπής και Εθνικής Φιλοπτώχου;

 The last thing Sotirios needs is another financial scandal given the Archdiocese (Sotirios black hole of $ scandals), and the National Philoptochos (Sotirios slush fund) are under investigation by the CRA as a result of a tip they received.!


Αναγνώστης  καταθέτει, από μια άλλη οπτική γωνία, πληροφορίες του για νέο οικονομικό σκάνδαλο Αρχιεπισκοπής και Φιλοπτώχου.! Επειδή εμείς ΔΕΝ είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε και να παρουσιάσουμε αποτέλεσμα του σοβαρού αυτού ζητήματος, το δημοσιεύουμε μήπως κάποιος ή κάποιοι από τους πολύ καλά ενημερωμένους αναγνώστες μας, έχουν να μας πουν κάτι, το οποιο να επιβεβαιώνει ή και να διαψεύδει μέρος ή όλο το σοβαρό αυτό ζήτημα. Διαβάστε το, λοιόν, και στείλτε μας τα όποια σχόλια έχουν πέσειι στην αντίληψή σας.:

Another Hostage Situation From Your Friendly Neighbour At The Archdiocese.  Fr. Spiros who was placed at St. Nick’s church, after the coo from Bishop Iakovos, Merkel, and Sotirios, to kick out Fr. Apostolos in middle of the night, has finally blown up in their faces.

Sunday, March 27, 2022

Με λαμπρότητα και πατριωτικό παλμό, γιόρτασε, η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ, την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.!!!

 

Με λαμπρότητα, σεμνότητα και πατριωτικό παλμό γιορτάστηκε φέτος η Εθνική Επέτειος στην Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που είχε στερηθεί τις επετειακές εκδηλώσεις επί δύο χρόνια.

Πολιτικοί από το ομοσπονδιακό και το επαρχιακό επίπεδο, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν το παρόν στην εξαιρετική βραδυά που σημαδεύτηκε από υπέροχες ομιλίες και τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας-Καναδά.