Search This Blog

Thursday, April 9, 2015

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ

Τατσόπουλος: Αλέξη, σταμάτα να είσαι φλούφλης γυμνασιόπαις -Πάρε κανένα μάθημα Ιστορίας...


Δριμεία κριτική εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος για τη δήλωσή του περί ολοκληρωτισμού στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Μόσχα
και ειδικότερα στη φράση «για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός».

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσφωνώντας με το μικρό του όνομα τον κ. Τσίπρα, τον καλεί να πάρει «μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά», ενώ από την κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Αφορμή για τον τελευταίο υπήρξαν οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τους Πολωνούς ως συμμάχους της ναζιστικής Γερμανίας. Τότε, είχαν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις από την πολωνική κοινότητα στην Ελλάδα, με τον υπουργό να αναγκάζεται αργότερα να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συνεχίζει, τονίζοντας προς τον κ. Τσίπρα ότι πια είναι «μεγάλο παιδί» και πως δεν μπορεί να «πετάει στα ξεκούδουνα τέτοιες μ@@@κίες», καθώς ο σοβιετικός στρατός μπορεί να έχυσε τόνους αίμα πολεμώντας τους ναζί (και όχι από την αρχή), αλλά όχι πολεμώντας τον Ολοκληρωτισμό. «Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό» προσθέτει ο κ. Τατσόπουλος, καταλήγοντας: «Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα».

Παρατίθεται η δήλωσή του:




No comments:

Post a Comment