Search This Blog

Sunday, April 5, 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΝΟ

Από τον "ΜΑΚΕΔΝΟ" αναδημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο, με μια μικρή παραλλαγή της φωτογραφίας του, ώστε να ...κολλάει με το θέμα.!

Φτάνει πιά!


Ο Θανάσης Κουρτέσης μετά από τον καινούργιο εξευτελισμό που υπέστη από την "χρησιμοποίηση" των "νεοφερμένων" στον Καναδά, αναφορικά με τη συμμετοχή τους στη παρέλαση και αισθανόμενος την απομόνωση του από τους παροικιακούς φορείς, πέρα από τον εβδομαδιαίο κιτρινισμό, διάλεξε το δρόμο του τραμπουκισμού γιά να επιτεθεί στο πρόεδρο της ΕΚΤ κ. Αντώνη Αρτεμάκη καθώς και σε στελέχη της Κοινότητας.

Η συμπεριφορά του αποδεικνύει, γιά μιά ακόμη φορά, πόσο αδίστακτος και πόσο "βρώμικος" είναι, όσο αφορά την "ενημέρωση" του Ελληνισμού. Κυλούμενος μιά ζωή στο βούρκο, προσπαθεί να συμπαρασύρει τους πάντες στο δρόμο αυτό, γιατί απλά δεν γνωρίζει κανένα άλλο.

Ακούγονται φήμες γιά μηνύσεις από πολλούς παράγοντες.

Η προπυλάκιση του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας από τον Κουρτέση ξεχείλησε το ποτήρι της ανοχής και έπεται συνέχεια. Μιά συνέχεια όμως που θα πρέπει να δώσει η ίδια η παροικία.

Εσείς, οι απομείναντες ολίγοι που τον στηρίζετε, οφείλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Σταματήστε να τον τροφοδοτείτε! Αλλοιώς, συμμετέχετε στο έγλημα που διαπράτεται στη παροικία. Στον εκβιασμό και κιτρινισμό όλων των εθελοντών που αγωνίζονται γιά να κρατήσουν τον Ελληνισμό ζωντανό σ' αυτή τη πόλη.

Φτάνει πιά!

Posted by Idas Makednos at 4/04/2015

2 comments:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα, το κακό όσο πάει και μεγαλώνει και σας πω την
    δική μου πικρή εμπειρία, φταίμε και εμείς, φταίμε στα μέγιστα με την ανοχή μας. Η δική μας ανοχή είναι το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια τοιούτων υποκειμένων. Νομίζω πως και η Κραταιά με τον δικηγόρο πρόεδρό της θα έπρεπε να τον τσιγαρίσει ολίγον τι για διατάραξη ησυχίας και δυσφήμηση αξιωματούχων της παροικίας μέσα στο κτίριό τη. Αλλά είπαμε, όλοι υποκλινόμαστε σ' αυτή την.....
    ανοχή.
    Άντε και καλό Pascua.

    ReplyDelete
  2. Άνθρωπος που δεν σέβεται τον εαυτό του θα σεβαστεί χώρους και αξιωματούχους οργανισμών; Μην τρελαθούμε τελείως! Και αν πρόσεξες, βρίζει και συκοφαντεί όσους κατά καιρούς τον βοήθησαν! Ναι ο άπλυτος..... Καλό Πάσχα

    ReplyDelete