Search This Blog

Friday, April 10, 2015

Τι ...κατάντια.!


Τι κατάντια κι' αυτή τέλος πάντων... Ψάχνει να μάθει μέσω φίλων του τι γνώμη έχει ο κόσμος γι' αυτόν και αν ακόμα συζητούν για τα ...κατορθώματά του.!
Μάλιστα, όπως καλά καταλάβατε, πρόκειται για τον πρόεδρο της δεκαΑΙΤΙΑΣ, ο οποίος έχει απαίτηση -ακούστε θράσος- να ξεχαστεί (τόσο γρήγορα) ο βίος και η πολιτεία του κατά την δεκαετή προεδρία του στην Κοινότητα και την ουσιαστική οδηγία της στο γκρεμό.! Δηλαδή η υπερχρέωση της και στη συνέχεια η αναγκαστική παράδοσή της στον ...άγιο Τορόντο, με αντάλλαγμα το βολευτιλίκι του, όπως έχει γραφεί κατ' επανάληψη. Και τώρα η κατάντια του. Ανέλαβε να παραδώσει, εκ μέρους του πρωθυπουργού, στον πρόεδρο της Κοινότητας  μια πλάκα με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου την οποία παρέδωσε μεν αλλά στον προθάλαμο της αίθουσας κι' όχι εντός αυτής.!!! Φανταστείτε πόσο αθώος αισθάνεται αφού δεν είχε τα κότσια να μπει μέσα στην αίθουσα της εκδήλωσης αλλά κάλεσε τον πρόεδρο να βγει έξω και να του παραδώσει την πλάκα.! Τι κατάντια, ε; Πάντως νέος είναι ακόμα μπορεί να περιμένει σε καμιά δεκαετία υποθέτω ότι θα ξεχαστούν όλα...

1 comment:

  1. We will never forget what he cost the Greek Community. His actions or lack there of after he jumped ship have only made him look worse.

    ReplyDelete