Search This Blog

Friday, May 17, 2013


«Συνέδριο» και … «εκλογές», ετοιμάζει
η …ΜΕΓΆΛΗ σφραγίδα του Οντάριο.!
Συνέδριο και … «εκλογές» ετοιμάζουν απ’ ότι μαθαίνουμε, εκεί στη ΜΕΓΑλη …
σφραγίδα η οποία εκπροσωπεί τον ελληνισμό του Οντάριο και …περιχώρων.!
Το εκλογικό συνέδριο θα γίνει προς τα τέλη του ερχόμενου μήνα Ιούνη.! Η εποχή αυτή διαλέχτηκε από την ηγετική ομάδα των τριών και κάτι, ώστε να συγκεντρώσουν την απαραίτητη πλειοψηφία που χρειάζονται ώστε να επανεκλεγούν οι ίδιοι στις θέσεις κλειδιά για να συνεχίσουν το έργο της προσφοράς τους στον ελληνισμό και βέβαια στους εαυτούς των.!
Εξ’ άλλου μόνον με την ίδια ομάδα στην ηγεσία του οργανισμού θα είναι δυνατή η έγκριση των Γκραντιών από τις καναδικές υπηρεσίες, για τη συνέχιση της ανεκτίμητης προσφοράς τους προς την κοινωνία.!!! Τα Γκράντια αυτά όπως είναι γνωστό θα χρειαστούν και για την επισκευή και βελτίωση των χώρων-ειδικά του υπογείου- όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες τους είτε αυτές είναι κοινωνικές, είτε οικοδομικές ή και πυρηνικές - αντιδραστκές, όπως τις αποκαλούν.! Βέβαια το στόρι με τα Γκράντς φαίνεται να καθυστερεί λιγάκι παραπάνω, αλλά οι υπεύθυνοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα… Η ελπίδα (τους) πεθαίνει τελευταία κι’ αυτοί έχουν ανεξάντλητη υπομονή και επιμονή.! Πρέπει να τα πάρουν οπωσδήποτε, διότι έχουν εξαντληθεί τσοντάροντας από την τσέπη τους και πρέπει να τα πάρουν πίσω… Ειδικά τώρα που η απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο έχει παρθεί και παραμένει μόνο να υπογραφεί η επιταγή, κάτι που θα γίνει πριν ο δήμαρχος φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Αμήν.
Πάντως το παρήγορο για την ομογένεια είναι το ότι θα παραμείνει ο ίδιος πρόεδρος μέχρι να μπορέσει να ολοκληρώσει την εγγραφή, ως μελλών της οργάνωσης, τόσο του συλλόγου του χωριού του όσο και της Κοινότητας, έστω και με μια μόνο …ψήφο, όπως λέει.!!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα…

No comments:

Post a Comment