Search This Blog

Thursday, May 16, 2013

ΞΕΝΗ (ΑΝΑ)ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Το διαβάσαμε και το αναδημοσιεύουμε. Πειράζει;
(όΧΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ...)

Για γέλια και για κλάματα

Τα διαβάσαμε και τα σατιρίζουμε. Πειράζει;

"Ok, όποιος πει ότι δεν έχει προσποιηθεί κάποια στιγμή στη ζωή του, κλειδωμένος στο μπάνιο του σπιτιού του, ότι κέρδισε το oscar/emmy/nobel, (έστω το αρίων ή το βραβείο του tv-έθνος ρε παιδί μου) είναι εντελώς ψεύτης.."

Ήθελα να ήξερα ..αυτό χάνει;
Δηλαδή εγώ και εκατομμύρια άλλοι που ποτέ δεν προσποιηθήκαμε κάτι τέτοιο, με αποκαλεί εμένα (και τους άλλους μαζί) ψεύτη; Μάθε κοριτσάκι, πως έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας, που δεν μας μένει χρόνος για σαχλαμάρες τέτοιου είδους.
Εσύ, συνέχισε να φαντασιώνεσαι, εμάς άσε μας στην άκρη, και πρόσεχε τι γράφεις. Σα να πήρατε πολύ μεγάλη φόρα εκεί μέσα όλοι σας, και θα σκοντάψετε άγαρμπα.


"Πολλοί Έλληνες πάντως ετοιμάζονται για την Ελλαδάρα μας και είναι ότι καλύτερο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ.."

Ήταν τόσο συγκινητικό, που δακρύσαμε όλοι μας μέσα στα γραφεία που συντάσσουμε το Blog αυτό, κι από το οποίο τρώνε πολλές οικογένειες το παντεσπάνι τους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ; Η μήπως.. "Τυχερή εσύ" ; Μα πόσο πιο χτυπητό πλέον να γινόταν το "κρυφό μήνυμα" επί τέλους.. Χε χε χε.. Πλάκα έχεις, καμακερέ παππού των εξηνταφεύγα.

Πάντως, το γλείψιμο το έχεις αναγάγει σε ολυμπιακό άθλημα, έτσι;
Από τη μια γράφεις στη συνέχεια: "σαν την πατρίδα μας δεν υπάρχει άλλος προορισμός στον πλανήτη Γη. Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.." Ελληναρά μου εσύ!
Αλλά από την άλλη, μας παριστάνεις και τον φλογερό Καναδό πατριώτη, μπας και το διαβάσει κανένας και συγκινηθεί, γράφοντας το κορυφαίο, το επικό, το μοναδικό: "..στην δεύτερη αγαπημένη μας πατρίδα τον Καναδά".
Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια ο πονηρούλης. Και με τους μεν μέλι γάλα, και με τους δε γάλα-μέλι. Ακόμη κλαίμε εδώ μέσα.. Ανατριχιάσαμε, συγκίνηση κατά ριπάς και μετά ρίγους!

Όταν χάνουν -όλα τα κράτη- πατριώτες σαν εσένα, κηρύσσουν τριήμερο Εθνικό πένθος και κατεβάζουν τις σημαίες τους μεσίστια. Για να μη σου πω, ότι μπορεί να δοθεί το όνομά σου και σε κανένα Highway.

Πάντως, να μου το θυμηθείς. Με τόσο σάλιο, θα γλιστρήσει κανένας και θα σκοτωθεί καμιά ώρα. Πες μας αμέσως από ποιο δρόμο πηγαίνεις, να πηγαίνουμε όλοι μας από κανέναν άλλο. Ε, όχι! Δε θα μας πεθάνεις εσύ.. Νισάφι πια !!
TGB


No comments:

Post a Comment