Search This Blog

Friday, May 17, 2013

ΞΕΝΗ (ΑΝΑ)ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Της φωτογραφίας το "κάγκελο"..

Της φωτογραφίας το "κάγκελο" έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Κι όλα αυτά γιατί ο φωτογράφος του Γενικού Προξένου κ. Δημ. Αζεμόπουλου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Έτσι ο πρόξενος ζήτησε από συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης να του δώσει φωτογραφίες. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία, κόλλησε το όνομα της εφημερίδας του σαν λεζάντα και τις "προσέφερε" στον κ. Γενικό.

Ο Γενικός Πρόξενος δεν αντιλήφθηκε(;) ότι δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του προξενείου και στο facebook θα μπορούσε να θεωρηθεί πως δεν κρατά ίσες αποστάσεις, κι έτσι έχουμε τα δημοσιεύματα στα μπλογκς και στην "ΕΒΔΟΜΑΔΑ" του παλιού και κανούργιου Σκλάβου.

Κι όλα αυτά γιατί ο Κώστας και η Θοδώρα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν γιά να φωτογραφίσουν, ως συνήθως, τον κ. Αζεμόπουλο, στις στιγμές εθνικής υπερηφάνειας με την κ. Αγγελοπούλου..

Σημείωση: Πολύ λόγος γίνεται από την εφημερίδα "ΕΒΔΟΜΑΔΑ" γι' αυτές τις "ίσες αποστάσεις" του προξένου με συγκεκριμένα ΜΜΕ. Ανεξάρτητα αν η ίδια η εφημερίδα δεν κρατά όχι μόνο "ίσες αποστάσεις" αλλά ούτε καν τα προσχήματα πλέον, σε θέματα πολύ πιό σοβαρά από αυτό των φωτογραφιών.. Ίσως χρειαστεί να επανέλθουμε..

ΣΗΜ. ΑΝΤΙΠΟΔΑ: Έτσι είδε τα πράγματα ο "ΜΑΚΕΔΝΟΣ", έτσι τα παρουσιάζει... Άποψή του. Όμως, εκείνη την τελευταία παράγραφο με τη "Σημείωση" τι την ήθελε; Του διέφυγε (;) ότι συγκρίνει δυο ανόμοια πράγματα ή βρήκαμε παπά ας θάψουμε και ...κάποιον; Ποια σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο κ. ΙΔΑ;
Η "Εβδομάδα" είναι μια επιχείρηση και ο εκδότης της, για να επιβιώσει κάνει ό, τι νομίζει σωστό, και το καλλίτερο θα είναι να μη την ξαναδιαβάσει κάποιος, αν δεν του αρέσει...! Όμως ένας γενικός πρόξενος ΔΕΝ είναι το ίδιο πράμα αγαπητέ. Κι' αν ακόμα δεν έχει τις γνώσεις που απαιτεί μια τέτοια θέση, ας ρωτήσει κάποιον ανώτερό του και όχι τον ...περίγυρό του, διότι αυτοί, σίγουρα, δεν ξέρουν.! Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάτι το εκβιαστικό υπάρχει πίσω απ' όλη αυτή την ιστορία, ώστε ο κ. γενικός να αρπάξει την ευκαιρία και να ...αποκατασταθεί στα μάτια του φίλου του. Η αγάπη, βλέπεις, είναι σαν το βήχα... Τα επίλοιπα σε άλλη ανάρτησή μας... 

No comments:

Post a Comment