Search This Blog

Friday, May 17, 2013


Ο βιασμός και εκβιασμός της παροικίας δεν θα περάσει!

Στις 20 Μαρτίου ο «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» κάτω από τον παραπάνω τίτλο, έγραφε, μεταξύ άλλων:

«Το ποτήρι ξεχύλησε πλέον με το κατάπτυστο "άρθρο" οχετό του εκδότη της Hellas News εις βάρος του εκπαιδευτικού της Ελληνικής Κοινότητας κ. Θέμη Αραβοσιτά και της συντονίστριας εκπαίδευσης στο Ελληνικό Προξενείο κ. Δ. Χατζηδιάκου.

Το facebook πήρε "φωτιά" και είναι πλέον φανερό πως η παροικία λέει:
"ΑΡΚΕΤΑ! ΩΣ ΕΔΩ:!"

Ο βιασμός και εκβιασμός της παροικίας δεν θα περάσει!

Περιμένουμε τις επιβεβλημένες θέσεις του κ. Αζεμόπουλου και κ. Αρτεμάκη.

Θα περιμένουμε, αλλά να είστε σίγουροι πως θα επανέλθουμε!»…

ΣΗΜ. Αντίποδα: Χθές 15 Μαΐου, είμαστε σίγουροι ότι πληροφορήθηκε ο συνάδελφος, "ΜΑΚΕΔΝΟΣ",όπως όλοι μας, την … "επιβεβλημένη θέση" την οποία περίμενε επί δυο μήνες, από τον κ. γενικό πρόξενο. Η επιβεβλημένη θέση ήρθε μέσω της δημοσίευσης αρκετών φωτογραφιών του στην ιστοσελίδα του Γενικού Προξενείου.! Μόνο που στην περίπτωση τούτη, πέρα από την ….αχρείαστη αυτοπροβολή του έχουμε και την έμμεση διαφήμιση της συγκεκριμένης λασποφυλλάδας.! Προς τί αυτή «πουστιά» κύριε; Δεν υπήρχαν παρόντες άλλοι, ανεξάρτητοι, φωτογράφοι για να ικανοποιήσετε τις όποιες αδυναμίες σας για προβολή και διαλέξατε αυτή της -ουσιαστικά- προ(σ)βολής σας; Και φυσικά δεν έχετε το θάρρος να τις αποσύρετε, έχετε όμως το θράσος να συνδιαλέγεστε μαζί του και το χειρότερο να προβάλετε μέσα από την ιστοσελίδα του Προξενείου μας το κατάπτυστο αυτό έντυπο το οποίο λερώνει όποιον το πιάνει στα χέρια του.
Ούτε σε έναν απλό υπαλληλίσκο ενός Προξενείου ΔΕΝ επιτρέπετε ένα τέτοιο ατόπημα κ. πρόξενε, όχι σε κοντζάμ γενικό.!
 Επιτρέπεται άνθρωποι με παρόμοιες αδυναμίες να  εκπροσωπούν μια χώρα στο εξωτερικό; Ή μήπως την …καταντήσατε επί τούτου έτσι, ώστε να είναι στα ….μέτρα σας; Και αφήστε κατά μέρος τις …παιδικές δικαιολογίες σας ότι δημοσιεύετε ό,τι σας στέλνουν... Σοβαροί να είμαστε.!
Για τα περί εκβιασμών και άλλα τέτοια, που ακούγονται, θα τα ξαναπούμε...


No comments:

Post a Comment