Search This Blog

Thursday, May 16, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Αυτό, τώρα, το θεωρείτε εσείς διπλωματία;Θέλουμε να θίξουμε κάτι που μας ενόχλησε, και όποιος θέλει μας αντικρούει.
”Τι, η πόσο νομίζετε ότι χρειάζεται για καθιερωθεί κάποιος, κάπου αυθαίρετα ;”
Ένα μονάχα από τα τέσσερα στοιχεία φτάνει. Τίποτε άλλο δε χρειάζεται.
ανέχεια,
δουλικότητα
συμφέρον
ηγετικά λάθη


Και κάποια από τα λάθη αυτά, συνεχίζουν να γίνονται ακόμη και σήμερα στην μικρή Ελλάδα του Τορόντο, και φυσικά από ηγετικά πρόσωπα της παροικίας.

Βλέπουμε με λύπη μας, να αφήνουν ανοιχτές κεκρόπορτες για να παρεισφρήσει κάθε τυχαίος, όπως ο τελευταίος “μεγαλοπαραγωγός” εδώ και μια διετία, που απο τη μια εξευτελίζει και υπονομεύει τους πάντες και τα πάντα, κι από την άλλη γλείφει ακατάπαυστα, ηγετικά πρόσωπα.

Στην ιστοσελίδα “Consulate General of Greece in Toronto”, είδαμε φωτογραφίες από την εκδήλωση για την κα. Αγγελοπούλου. Δεν είναι οι φωτογραφίες που μας ενδιαφέρουν, γιατί κάποιοι είναι μέσα στην τρελή χαρά όταν φωτογραφίζονται.
Μας ενδιέφερε το μήνυμα που στέλνουν, και το οποίο λάβαμε περίλυποι.

Σε κάθε φωτογραφία, ο αποστολέας τους, δεν παρέλειψε να τοποθετήσει με παχιά γράμματα και το όνομα της (τέλος πάντων)..εφημερίδας του.
Το "ύπουλο" στην όλη υπόθεση, είναι πως, σε μία ειδικά, φρόντισε επιμελώς να φαίνεται και ο ίδιος, έχοντας παρέα στην ίδια φωτογραφία τον Γενικό Πρόξενο, και τον πρόεδρο της Κοινότητας. Κρίμα που έλειπε και ο Παναγιότατος κ. Μητροπολίτης, θα ήταν η πιο πετυχημένη του φωτογράφιση. “Πακέτο, τρία σε ένα”.
Δείτε λίγο και θα καταλάβετε, γιατί σε λίγο θα μας πούνε και τρελούς.



Η σωστή κίνηση κύριοι, αφού τόσο πολύ είχατε ανάγκη από φωτογραφικό υλικό, θα ήταν να ζητούσατε από τον αποστολέα να αφαιρέσει το επίμαχο σημείο με την αυτοδιαφήμισή του απο κάτω. Γιατί, στο υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Προξενείου, πουθενά αλλού, σε καμία φωτογραφία άλλη δεν είδαμε τέτοιο λογότυπο από κάτω.
Γιατί; Μήπως μετά τα “χαστούκια” από παντού, χρειαζόταν και λίγη “αγκαλίτσα”, να αλλάξουμε κάπως και την αρνητική πλέον εικόνα του προς τα έξω; Μήπως σας το "ζήτησαν" τίποτε άλλοι "ευγενικότατα", χάριν "αδελφοσύνης, ομοψυχίας, πατριωτισμού, και χριστιανικής αγάπης";
Η το ζήτησε ο ίδιος κλαίγοντας; Απλά ρωτάμε.

Καλά, ο πρόεδρος της Κοινότητας μας εξέπληξε τρομερά ως σήμερα με τον “δυναμισμό” του. Τρομερή ηγετική φυσιογνωμία. Αρκεί να βγαίνει φωτογραφίες δίπλα σε σημαίνοντα πρόσωπα, και τι στον κόσμο, πέρα βρέχει.

Και περιμένετε να το δεχθούν όλοι οι υπόλοιποι χωρίς να αντιδράσουν;
Κακώς! Μέγα λάθος, και εμείς το θεωρούμε χοντρό ατόπημα.
Γνώμη μας στο κάτω κάτω.
TGB

( Toronto Greek Bloggers)

1 comment:

  1. Η πυγμη περισσευει. Οι αντρες και οι χαντρες.

    ReplyDelete