Search This Blog

Saturday, September 8, 2012


Έτσι για τζερτζελέ, που λέμε…
ΕΙΠΑ, ο φουκαράς να ξεκουραστώ για λίγο αλλά που να σ’ αφήσουν τα …θηρία.!
Ξανάρχησε ο κυρ-Θανάσης τις επιθέσεις του κι’ άντε να τα βάλεις μαζί του.!! Θα πρέπει να έχει πολύ θράσος κάποιος να τολμήσει κάτι τέτοιο.!!! Διότι πώς τολμάς ρε κύριε να αμφισβητήσεις τα γραφόμενα ενός δημοσιογράφου 40 χρόνων και βάλε; Και ιδιαίτερα όταν αρθρογραφεί σε μια …έγκριτη (κατά τον …ειδήμονα κ. Πάππα) …εφημερίς όπως η …παγκόσμιά τους.!
ΘΑ …τολμήσω όμως μια απάντηση, έτσι για τον τσερτζελέ που λέμε, καθ’ ότι δεν υπάρχει, σήμερα τουλάχιστον, κάτι σοβαρό να μας απασχολήσει.!
Πέρα του ότι οι αναγνώστες μου δεν νομίζω να ξεπερνούν τους 8, δέχομαι ευχαρίστως τους δέκα, αφού είναι με …μπόνους.! Τώρα αν ο τακτικός αναγνώστης μου, γραμματέας της Ομοσπονδίας, βλέπει ως παιδικές συνήθειες τα όσα γράφω, τι να κάνω; Ας πήγαινε σχολείο να μάθει να διαβάζει.!
Και φυσικά ξεκουτιαίνω όσο γερνάω… Έτσι είναι το δικό μου DNA. Αν μπορούσα θα νεάνιζα κι’ εγώ, όπως η αφεντιά σου κυρ-Θανάση, αλλά δεν…
Και βέβαια θα κάψω, αν μπορώ, ό, ποιον συγγενή ή φίλο προσπαθήσει να κάνει τον …Καραμουτζούνη, είτε στην Κοινότητα, είτε στην Ομοσπονδία και το Κογκρέσο.! Θα καταγγέλλεται πάραυτα κάθε υποψία για πιθανό σκάνδαλο σε βάρος του ό, ποιου κοινωφελούς οργανισμού. Και πήραν ξεκάθαρα το μήνυμα όσοι σκέφτηκαν, λίγο ή πολύ, να …λοξοδρομήσουν.! Εκείνα τα χρόνια της «δεκαετίας» του βολευτή κατά τα οποία …με τον παρά μου και την κυρά μου, πέρασαν, ελπίζω, ανεπιστρεπτί και οι ό, ποιοι επίδοξοι ηγέτες μας δεν θα πρέπει μόνο να είναι τίμιοι αλλά και να φαίνονται…
Μέχρι στιγμής δεν είχα την τιμή να μου ζητηθεί κάποια συμβουλή από τον πρόεδρο της Κοινότητας. Αν συμβεί στο μέλλον δεν το γνωρίζω…
Δεν ξέρω αν το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 12% από μένα. Μου είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψω, πάντως την καμένη …κριθαράδα με το φουκαριάρικο κοτόπουλο την τιμούσες ιδιαίτερα μέχρι και …ToGo.!
Πράκτορας – ξεπράκτορας, εσύ έγραψες δημόσια (άρα …κάρφωσες) για τον …φουκαρά τον επισκέπτη που ήθελε να βγάλει εφημερίδα για να πάρει παραμονή στον Καναδά. Μήπως κάνω λάθος; Το πότε θα φύγει δεν το γνωρίζω, αλλά μπορεί και να μη φύγει, να παραμείνει παράνομος κι’ όσο αντέξει… Κι’ αν δεν τον (ξανα)καρφώσουν, μπορεί για πάντα…
Καλοδεχούμενη η τομάτα, αλλά η πείνα σας είναι …ψεύτικη. Ένας ζήτουλας ποτέ δεν πεινάει… Όλο και κάποιους θα βρει για να ξαφρίσει ώστε επιβιώσει… Είναι η μόνη τέχνη την οποία …σπούδασε και την οποία έχει αναγάγει σε …επιστήμη.! (όπως λέμε …απόστημα.!)  

Δεν ξέρω ποιος είναι ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ κυρ-Θανάση... Κοίτα και καμιά φορά στον καθρέφτη σου κι’ ίσως να τον …ανακαλύψεις.! Άσε που μόνο σε μ@λ@κιes μπορείτε να απαντάτε, αφού τα σοβαρά κείμενα δεν τα καταλαβαίνετε έτσι κι’ αλλιώς… Τι να πω.!   

No comments:

Post a Comment