Search This Blog

Thursday, September 6, 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Στις 30 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση
Θέματα: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών, μείωση του Δ. Συμβουλίου σε 21 και εκλογή Επιτροπής για την διερεύνηση των οικονομικών της 10ετίας Μενεγάκη.

ΈΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αρκετά ενδιαφέρουσα η σημερινή συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας, η πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει η Γ. Συνέλευση των μελλών την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, για να εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών του Νοεμβρίου, να εγκριθεί η πρόταση του γενικού γραμματέα για τη μείωση των μελλών του Δ. Συμβουλίου σε 21 και η εκλογή επιτροπής η οποία θα διαχειριστεί την υπόθεση της περαιτέρω έρευνας για τα αίτια της υπερχρέωσης του οργανισμού κατά τη δεκαετία 2000 – 2009 από την τότε διοίκηση υπό τον κ. Μενεγάκη.
Στην αναφορά του ο πρόεδρος Νίκωνας Γεωργακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η υποθήκη της Κοινότητας ανέρχεται στο ποσό των 5.400.000 $, ενώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί φτάνουν το 1.200.000 $...
Με το τέλος της συνεδρίασης σύμβουλοι και παρατηρητές κατέβηκαν στο υπόγειο και είδαν τις 12 καινούριες αίθουσες όπου θα στεγαστούν τα κοινοτικά σχολεία την προσεχή χρονιά.
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την συνεδρίαση και την επίσκεψη στις σχολικές αίθουσες.












   

No comments:

Post a Comment