Search This Blog

Tuesday, September 4, 2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Όσοι ενδιαφέρεστε να γράψετε τα παιδιά σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μπορείτε:
Α) Να περάσετε καθημερινά 9:00 με 17:00 από τα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας, 30 Thorncliffe ParkDrive. Εκτός από τις καθημερινές , εγγραφές θα γίνονται και το Σάββατο 8 και 15 Σεπτεμβρίου 9:00-14:00 και στα τρία Κοινοτικά Κέντρα (Πολυμενάκειο-Άγιος Δημήτριος, Παναγία και Μέγας Αλέξανδρος/ Άγιος Ιωάννης).

Β) Να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας education@greekcommunity.org και να κάνετε την εγγραφή μόνοι σας online (δείτε τις οδηγίες της ηλεκτρονικής εγγραφής που ακολουθούν στο τέλος της σελίδας)

Γ) Να επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Γραφείο Παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας στο: 416-4252485, εσωτερικό 1104/1105

Στην αριστερή στήλη μπορείτε να βρείτε τις διευθύνσεις όλων των σχολείων μας καθώς και την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο προγράμματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς για ενήλικες και για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου αλλά και λυκείου.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ -CREDIT: Στο Λύκειο Αριστοτέλης , αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας του Οντάριο, γίνονται τα μαθήματα credit για μαθητές 9ης, 10ης, 11ης και 12ης τάξης από ειδικευμένους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς. Τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2012-2013 θα γίνονται:

- Κάθε Σάββατο 9:00-13:00 στα σχολεία Eastern Commerce (16 Phin Ave, Danforth & Donlands) και Geοrge S. Henry ( 200 Graydon Hall Dr., DVP & 401) για μαθητές και των τεσσάρων τάξεων.

-Kάθε Τρίτη 16:00-20:00 στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (30 ThorncliffePark Drive) για μαθητές 9ης και 10ης τάξης

Οι βαθμοί στο μάθημα Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Λυκείου Αριστοτέλης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποφοίτηση από τα πρωινά λύκεια και την εισαγωγή σε κολλέγια και πανεπιστήμια.

ΤΟ REGISTER ONLINE:

1) Go to our website: http://www.greekcommunity.org/

2) Click on register to retrieve your username and password or to become a member of the Greek Community of Toronto or login if you are already a member and you know your password. Make sure to fill out all the required fields (marked with a blue asterisk) and don’t forget to include your children in your family membership.

3) Click on Schools (upper right corner)

4) Click on HERE (in the middle of page under SCHOOL LOCATIONS)

5) Go to “Learn Greek” and click on VIEW COURSES & REGISTER

6) Select the applicable program and click again on VIEW COURSES & REGISTER

7) Click the box with the student’s first name and REGISTER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε από το σπίτι σας , με την πιστωτική σας κάρτα, την εγγραφή στο ελληνικό σχολείο της αρεσκείας σας ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1) Πηγαίνετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: http://www.greekcommunity.org/

2) Ανανεώστε τη συνδρομή σας ή γίνετε μέλη της Κοινότητας για πρώτη φορά:

· Πατήστε register αν δεν υπήρξατε ποτέ στο παρελθόν μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο ή αν δεν θυμάστε τον κωδικό σας.

· Πατήστε login αν είστε μέλη της Κοινότητας και ανανεώστε τη συνδρομή σας για το σχολικό έτος 2012/2013. (Φροντίστε να καταγράψετε σωστά όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Οι περιοχές με τον αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά. Βεβαιωθείτε ότι στην οικογενειακή σας συνδρομή έχουν προστεθεί και τα ονόματα των παιδιών σας. Πληρώστε$100 για την ετήσια συνδρομή σας).

3) Εγγραφή στα σχολεία:

· Πατήστε Schools (στην πάνω δεξιά γωνία)

· Πατήστε HERE (κάτω από το SCHOOL LOCATIONS, στη μέση της σελίδας)

· Πηγαίνετε στο πεδίο “Learn Greek” και πατήστε VIEW COURSES & REGISTER

· Επιλέξτε μια από τις τρεις κατηγορίες προγραμμάτων που σαςενδιαφέρει και πατήστε VIEW COURSES & REGISTER: Adult Modern Greek Classes (για ενήλικες), Aristoteles Credit School (για μαθητές 9ης, 10ης, 11ης ή 12ης τάξης) ή Primary & Jr. High Program (K to Grade 8) για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού μέχρι και Β’ Γυμνασίου.

· Βρείτε το σχολείο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την τάξη και κάνετε την εγγραφή

4) Πληρωμή: Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα για πληρωμή συνδρομής και διδάκτρων. Αν πληρώσετε το σύνολο των διδάκτρων ως το τέλος Σεπτεμβρίου, θα λάβετε έκπτωση 5%.

Δώστε στα παιδιά σας το δώρο της ελληνικής παιδείας και βοηθήστε μας στη μεγάλη προσπάθεια για τη διατήρηση της γλώσσας, των παραδόσεων και του πολιτισμού μας.Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μαςemail: education@greekcommunity.org

No comments:

Post a Comment