Search This Blog

Saturday, September 8, 2012

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ


Ο πρόεδρος της Κοινότητας 
στα γραφεία του ΠαΣοΚ.


Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και την επιστροφή των περισσότερων απ΄ τις διακοπές, το στέκι των Πασόκων και όχι μόνον, ξανάρχισε από χθες κανονικά τη λειτουργία του… Στην πρώτη αυτή μάζωξη, όσοι παραβρέθηκαν είχαν την τύχη να συναντήσουν προσωπικά τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Νίκωνα Γεωργακόπουλο ο οποίος επισκέφθηκε   το χώρο για ένα ποτό και σχετική συζήτηση - ενημέρωση για θέματα της Κοινότητας.  Στη διάρκεια της κουβέντας ένα από τα παρόντα μέλη του κινήματος, ο Θόδωρος Ράλλης υποσχέθηκε μια δωρεά 10 χιλ. δολαρίων για την αποπεράτωση των αιθουσών του «Πολυμενάκειου» όπου θα στεγαστούν τα σχολεία από την προσεχή σχολική χρονιά.
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ράλλης βοηθάει εκτός από το ΠΑΣΟΚ και την Κοινότητα με διάφορα ποσά. Μετά το κουβεντολόϊ μερικοί από τους παραυρεθέντες  περπάτησαν στο κοντινό εστιατόριο MEGAS, όπου ξεκίνησε την χειμερινή σαιζόν η καθιερωμένη παρασκευιάτικη μουσική βραδιά.
Με την ευκαιρία να πούμε ότι για την διαρρύθμιση των σχολίων πρόσφεραν από δέκα χιλιάδες επίσης ο κ. Γιάννης Φαναράς, ο Αντώνης Αρτεμάκης η κ. Μπέτυ Σκουτάκη και ο προαναφερθείς Θόδωρος Ράλλης. Για την αποπεράτωση χρειάζονται ακόμα 25 χιλιάδες για τις οποίες ο πρόεδρος είναι σίγουρος, όπως είπε, ότι θα βρεθούν…
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ΠΑΣΟΚ και την επίσκεψη για ποτό στο MEGAS













 

No comments:

Post a Comment