Search This Blog

Tuesday, September 4, 2012


Κλέβουμε από τον «ΜΑΚΕΔΝΟ» και αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο που μας αφορά. Διαβάστε το όσοι δεν το διαβάσατε εκεί…


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιάς ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Γραμματέα του Κογκρέσου και Αντιπροέδρου Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Γ. Παπαδάκη και του μπλογκ ΑΝΤΙΠΟΔΑ.

Χωρίς να θέλουμε να εμπλακούμε στην αντιπαράθεση, ο κ. Παπαδάκης μάλλον δεν έχει καταλάβει πολλά πράγματα.. Μεταξύ άλλων τον ενοχλεί η ανωνυμία των
blogs. Ξεχνά πως κατ 99% όλα τα blogs είναι ανώνυμα. κ. Παπαδάκη κρίνετε τα blogs πάνω σ' αυτά που γράφουν και όχι ποιοί τα γράφουν.

Τώρα πως βγάλατε το συμπέρασμα, εσείς που είστε "νέος" σε Ομοσπονδία και Κογκρέσο, ότι είμαστε ενάντια σ' αυτούς τους οργανισμούς.. μόνο εσείς μπορείτε να το εξηγήσετε. Εκτός εάν θεωρείτε αυτοί που υπηρετούν τους Οργανισμούς είναι οι Οργανισμοί.
 

Ψάξτε και βρείτε ένα δημοσίευμα που να καταφέρεται κατά των οργανισμών. Δεν θα βρείτε.. Θα βρείτε όμως σχόλια και κριτική στην αλαζονεία των ηγετών, στις πράξεις και στα έργα τους.

Για την ταμπακέρα όμως ποιός θα μας απαντήσει;

Νάστε καλά κ. Παπαδάκη.
 

No comments:

Post a Comment