Search This Blog

Thursday, August 13, 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ



Να πούμε την καθαρή αλήθεια. Φταίει η Κωνσταντοπούλου, ο Λαφαζάνης, ο Βαρουφάκης και όποιος άλλος αντιμνημονιακός κατακούτελα βαρεμένος που διαμαρτύρονται επειδή ο Τσίπρας τους πούλησε στον δρόμο. Όχι βεβαίως.
Αυτοί οι τύποι που συνωμοτούσαν μαζί του, τόσα χρόνια και τον άκουγαν εκστασιασμένοι που τα έλεγε όμορφα και στα ίσια, μείνανε στα συμφωνημένα. Θέλανε δραχμή και έξοδο από την ευρωζώνη και συνεπώς και από την Ευρώπη, έτσι τα είχανε συμφωνήσει μαζί του, από την αρχή, τον εμπιστεύτηκαν και ξέρανε όλοι τους ότι οι παλικαροσύνες και τα νταηλίκια τους δεν επρόκειτο να κάμψουν κανέναν στην Ευρώπη.
Τα λέγανε όμως γιατί ήταν πιασάρικα. Και έτσι φτάσανε στη εξουσία. Έλα όμως που το αρχηγόπουλο τους για τους δικούς του λόγους, άγνωστους ακόμα, έκανε πίσω και τους άφησε σύξυλους, ζητώντας από πάνω να ψηφίσουν μάλιστα και νέο μνημόνιο, αυτή τη φορά αριστερό.
Ο Τσίπρας λοιπόν είναι ο κύριος υπεύθυνος, ο κατεξοχήν εμπνευστής της μεγάλης αντιμνημονιακής συνωμοσίας που παίχτηκε σε βάρος του ελληνικού λαού και της χώρας. Αυτός είναι ο δεύτερος και πιο δραστήριος εμπρηστής της οικονομίας μετά τον Καραμανλή, αυτός κανονικά πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει για την τεράστια ζημιά που προξένησε στον τόπο.
Είδε ο κόσμος ένα νέο άνθρωπο που δεν έμοιαζε καθόλου με τους άλλους και τα έλεγε μόρτικα και τσαμπουκαλεμένα, άρεσε το στυλάκι του κι ας ήταν μάπα το καρπούζι. Ο άνθρωπος αυτός βασίστηκε στην εμφάνιση του, στην εικόνα του και έκρυψε έτσι τη γύμνια ιδεών και προτάσεων για τη χώρα που τον χαρακτηρίζει. Απέξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα λέει ο λαός και του πάει γάντι. 
Είναι επικίνδυνος, τυχοδιώκτης, αδίστακτος λαϊκιστής, συμφορά για την πατρίδα.
Σταύρος Στραβόλαιμος


No comments:

Post a Comment