Search This Blog

Saturday, August 15, 2015

ΘΥΜΩΣΕ Ο ΑΓΑΣ ΚΑΙ…….


Όσοι Έλληνες και ελληνίδες, παρόλη την κωμωδία που εμφάνισε η κυβερνητική παράταξη με τις απίστευτες επιθέσεις, της μιας πλευράς προς την άλλη, συνεχίζουν ακόμα να ελπίζουν και να προσδοκούν λύσεις από αυτήν, είναι πραγματικά άξιοι θαυμασμού!!!!!!!.
Διότι ενώ ψήφισαν μια υποτίθεται αριστερή πολιτική δύναμη που υποστήριζε, υποτίθεται έντιμα, ότι έχει τρόπο να ξεφύγει υποτίθεται συντεταγμένα και με σχέδιο από την μέγγενη των μνημονίων, τα δυο τρίτα ανέκρουσαν πρύμνα στο παραπέντε της άτακτης χρεοκοπίας και το ένα τρίτο καταψήφισε την κυβέρνηση, άλλοι διότι θέλουν οπωσδήποτε δραχμή, άλλη γιατί θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, μερικοί για άγνωστους ακόμα λόγους και κάποιοι για τον κακό τους τον καιρό.
Συνεπώς είναι πολύ παράδοξο, να βλέπουν την μεγάλη «αντιμνημονιακή, επαναστατική, ριζοσπαστική», κυβερνησάρα της «πρώτης φορά αριστεράς» τους να υποκύπτει στην πλειοψηφία της στις επιταγές των δανειστών με ψηλά τα χέρια και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου και παρόλα αυτά να μην προβληματίζονται, να μην κάνουν πίσω, παραμένοντας δέσμιοι μιας επιλογής που απεδείχθη καταστροφική για τον τόπο, δικαιώνοντας προφανώς την παροιμία που λέει: « θύμωσε ο αγάς με τη γυναίκα του και έκοψε τα αχαμνά του».

Δεν πάει όμως έτσι το πράγμα. Σε κάθε περίπτωση και μάλιστα σε μια τέτοια δυσκολότατη για τη χώρα στιγμή, πάνω από όλα παραμένει το συμφέρον του τόπου και όχι η πεισματική επιμονή δικαίωσης λαθεμένων επιλογών.



No comments:

Post a Comment