Search This Blog

Wednesday, March 11, 2015

Τρεις νέες εκπομπές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κανάλι της Βουλής


Σε ανανέωση του προγράμματος αλλά και της εικόνας του καναλιού της Βουλής, προχώρησε η διευθύντρια προγράμματος και πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τρεις νέες εκπομπές που θα παρουσιάζει η ίδια

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε στιγμιότυπο από τα δοκιμαστικά του δελτίου ειδήσεων του Vouli TV

Μια εκπομπή μόδας που θα ονομάζεται «Έτσι είναι η Ζωή», μια γυναικεία εκπομπή με τίτλο «Τα Κορίτσια Αγαπάνε τη Ζωή» και το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων «Τα νέα της Ζωής», θα εντάξει στο πρόγραμμά του το Βουλή TV, στα πλαίσια της συνολικότερης ανανέωσης.

Την παρουσίαση των τριών νέων εκπομπών, θα αναλάβει, όπως ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του καναλιού Ζωή Κωνσταντοπούλου, μια νέα και πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια: η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου, υπέβαλε τις προτάσεις της στην επιτροπή προγράμματος του καναλιού, η οποία τις ενέκρινε με σύννομες διαδικασίες, σύμφωνα με το καταστατικό του καναλιού», ανακοίνωσε η πρόεδρος της επιτροπής προγράμματος κ. Κωνσταντοπούλου στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους.

Πρώτη καλεσμένη της κ. Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή μόδας, θα είναι η καλή της φίλη Ραχήλ Μακρή, καθώς η παρουσιάστρια ήθελε ένα οικείο πρόσωπο προκειμένου να ξεπεράσει το άγχος της πρεμιέρας. Εξάλλου η κ. Μακρή, αποτελεί εδώ και χρόνια, πολιτικό Fashion Icon.

Στα σχέδια του καναλιού της Βουλής, είναι να αναθέσει στη νέα παρουσιάστρια τρείς ακόμα εκπομπές: Μια εκπομπή λόγου (προτεινόμενος τίτλος: «Ζωή σε Λόγου μας»), ένα πολιτικό talk show όπου οι καλεσμένοι θα ανακρίνονται κανονικά (προτεινόμενος τίτλος «Ζωή Πατίνι») και μια παιδική εκπομπή με τίτλο «Ζωή σαν Παραμύθι».

Τέλος, το κανάλι απέρριψε την πρόταση εκπομπής για κατοικίδια με τίτλο «Σκυλίσια Ζωή», γιατί η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να παρέχει εγγυήσεις ότι τα ζώα θα την ακούν και δεν θα γαβγίζουν όποτε θέλουν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

No comments:

Post a Comment