Search This Blog

Wednesday, March 11, 2015

Αναπαράσταση της Άλωσης της Τριπολιτσάς στο προαύλιο του ΥΠΕΘΑ από τον Π. Καμμένο

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου, της προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αναπαράσταση μιας από τις σημαντικότερες μάχες της ελληνικής Επανάστασης του 1821


Μια συγκινητική στιγμή από την εκδήλωση, με όλους τους βασικούς συμμετέχοντες επί σκηνής
Τη λαμπρή εκδήλωση, που μεταδόθηκε απευθείας από το κανάλι της Βουλής, προλόγισε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ο υπουργός τόνισε την ανάγκη τέτοιων εορτασμών της Εθνικής Κυριαρχίας, που κρατούν τις ένοπλες δυνάμεις σε πολεμική ετοιμότητα.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι με ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, η αναπαράσταση της Μάχης της Τριπολιτσάς, θα περιοδεύσει στα σχολεία της επικράτειας, προκειμένου να επανέλθουν τα Εθνικά Κινηματογραφικά Ιδεώδη του Κώστα Πρέκα και του Τζέιμς Πάρις, στα σχολεία.

«Ήρθε επιτέλους η εποχή, όλοι εμείς που θεωρούμε τις ταινίες αυτές ντοκυμαντέρ, να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας να τις ζούμε στην πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει: «Και να υποχρεώσουμε τους δοσίλογους που δεν τις πιστεύουν, να ζήσουν κι αυτοί μέσα σε αυτές».

Τέλος, ο κ. Καμμένος -που σημειωτέον καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν ντυμένος εύζωνας- ανακοίνωσε ότι με ευθύνη του θα επανεκδοθεί το περιοδικό «Διάπλασις των Παίδων» ενώ προανήγγειλε και την επαναφορά των εορτών Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων, παράλληλα με τις παρελάσεις στις εθνικές επετείους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και προσωπικό στοίχημα του συντάκτη να ξεπεράσει την πραγματικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
 Moufanet

No comments:

Post a Comment