Search This Blog

Thursday, March 12, 2015

Για ποια περίοδο, κατά τη γνώμη σας, πρέπει να γίνει εξεταστική;


Μερικά σχόλια

Δημοσθένης

Μπορώ παρακαλώ, να έχω μιά εξεταστικητούλα γιά την χρονική περίοδο που εισέπραττε η μήτηρ κ. Κωνσταντοπούλου το επίδομα που δεν εδικαιούτο;
Μιά άλλη για το "εκατομύριο των Ευρώ" που δεν δήλωσε στην Εφορία ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής καθηγητής κ. Αλέξης Μητρόπουλος ;
Ευχαριστώ !

Τάκης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Θα πάνε μέσα! ....η κυβέρνηση Καραμανλή (μαζί και ο Καμένος με τον ΠτΔ Παυλόπουλο) καθώς και όλοι οι προηγούμενοι που έχουν ευθύνη για την γιγάντωση της αναξιοπιστίας, των ελλειμμάτων και του χρέους όπως και της διάλυσης του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού. Θα πάνε μέσα! .... όλα τα λαμόγια (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλισταράδες, άνθρωποι της τέχνης, πανεπιστημιακοί, κλπ) που παραπλάνησαν τον κόσμο με δήθεν εναλλακτικές (μονομερής διαγραφή χρέους, χρηματοδότηση από Ρωσία, Κίνα, Άραβες, Ζάππεια, βοήθεια από Σώρα, Τράπεζα της Ανατολής, εξωγήινους κλπ). Θα πάνε μέσα! ....όσοι πότισαν τον λαό με ψεύτικες ελπίδες και αγανάκτηση Εθνικής ψωρουπερηφάνειας, όσοι έσπειραν τον διχασμό (μνημόνιο-αντιμνημόνιο) και έθρεψαν την Χ.Α. Θα πάνε μέσα! ....όσοι την περίοδο της κρίσης έκλεισαν δρόμους, πλατείες και λιμάνια, όσοι νομιμοποίησαν το "ΔΕΝ πληρώνω", όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και έπαιξαν το παιχνίδι της δραχμής.
Θα πάνε μέσα! ....όσοι υπονόμευσαν παρασκηνιακά (με συνεργασία Ελληνικών και ξένων δυνάμεων) την Ελληνική Κυβέρνηση, δήθεν στο όνομα του γενικού συμφέροντος, με σκοπό την νομή της εξουσίας. Θα πάνε μέσα! ....όσοι στο όνομα της αποκατάστασης των αδικιών επανέφεραν προνόμια, ακύρωσαν μεταρυθμίσεις και συνδιαλλέχτηκαν με το πελατειακό κράτος. Θα πάνε μέσα! ....όσοι έκαναν ή θα κάνουν την κωλοτούμπα, επειδή ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό ή επειδή ξέρουν να βαφτίζουν καλύτερα, μετά όμως από τεράστιου οικονομικού κόστους καθυστερήσεις και καταβαράθρωσης της αξιοπιστίας μας.

KT

O ΣΥΡΙΖΑ κάνει εξεταστική από το 2010!!! Το έτος που οι ενέργειες του Παπανδρέου και οι πρωτοφανείς για το έθνος μεταρρυθμίσεις κατέβασαν το έλλειμα κατά 40% και το έλλειμα τρεχουσών συναλλαγών από 15,7% στο 9,4%!!!! Η λογική του παραλόγου!! Το μίσος για τον πραγματικά προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο!! Το αγκάλιασμα και το ξεπούλημα της δήθεν αριστεράς στη δεξιά διαπλοκή!! Αυτή είναι η για πρώτη φορά φασίζουσα αριστερά!!
Οι ικανοί διώκονται με τους αμελητέους δεν ασχολείται κανείς!!!! Οι εμπαθείς και οι μικρόψυχοι απλά γελοιοποιούνται!

Σχολιαστής

Εσύ, σε ποια περίοδο θα έκανες εξεταστική;
O Συριζα θελει ολες τις περιοδους διακυβερνησης απο το Πασοκ και ο Πανος μονο τις περιοδους που Πρωθυπουργος ητανε καποιος Παπανδρεου (απο το 1947 και μετα).!!!

No comments:

Post a Comment