Search This Blog

Saturday, March 14, 2015

Κοιτάξτε ποιος μιλάει...

 Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να αγνοήσει το πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Διπλό μήνυμα προς την Ευρώπη και τη Γερμανία, στέλνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «RealNews», λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.



«Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να αγνοήσει το τεράστιο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα... Δεν μπορεί η Ευρώπη, και ιδίως η Κομισιόν, να μην ανταποκριθεί στα αιτήματα εκείνα αλλαγής των μνημονίων, τα οποία είναι απολύτως τεκμηριωμένα και δίκαια» δηλώνει ο κ. Παυλόπουλος.

Για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αναφέρει: «Θα μείνω απόλυτα συνεπής στην παραδοσιακή άποψή μου ότι οι απαιτήσεις της Ελλάδας και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στο θέμα του κατοχικού δανείου είναι και ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες».

ΣΧΟΛΙΟ:

Κύριε Εισαγγελέα, Προκ. Παυλόπουλος λέγεται.
865.000 προσλήψεις από το 2004-2009, εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
Καλόγηροι και πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

2 comments:

  1. Εργα και ημερες των 2 κομματων ΝΔ ΠΑΣΟΚ που γιαυτο τα ψηφιζαν πολλοι, να κανουν τις δουλιες τους και να βολεψουν τα παιδια τους,,παντως το κοντρολ χαθηκε το 1981 με τις κοινωνικες παροχες που ο λαος,δικαιως, τις περιμενε για πολλα πολλα
    χρονια μονο που εγειναν ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΥΤΑ ΜΟΝΟ που επιταχυναν το τραινο στον κατηφορο
    προς τη χρεωκοπια που εχει πατροτητα τη ΝΔ αλλα ΚΥΡΙΩΣ το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρεου.....

    ReplyDelete
  2. Με ό,σα γνωρίζει ο καθένας πορεύεται. Τι να κάνουμε; Αν γνώριζες περισσότερα δεν θα έγραφες αρλούμπες.....

    ReplyDelete