Search This Blog

Sunday, March 22, 2015


Oι Μητροπολίτες φωνάζουν ο ένας τον άλλο "Βαγγελιώ"!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ


-Oι Μητροπολίτες φωνάζουν ο ένας τον άλλο "Βαγγελιώ"!
Ρέστα έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας και αυτή τη φορά είχε δίκιο το παλικάρι. Κι αυτό με αφορμή τη συνέντευξη του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και την τοποθέτησή του ότι η ομοφυλοφιλία για την πίστη μας είναι

θανάσιμο αμάρτημα.! (σύμφωνα με την Αγία Γραφή...)

«Είναι υποκρισία οι μισοί μητροπολίτες να αποκαλούν τους άλλους μισούς, γελώντας, με γυναικεία ονόματα! Κι αυτό είναι bullying!
Δεν μπορείς να εθελοτυφλείς και να λες "είναι αμάρτημα η ομοφυλοφιλία" όταν ο ένας μητροπολίτης λέει τον άλλον Βαγγελιώ. Είναι ντροπή».

Αυτό είπε ο γίγαντας ο Γιώργος. Δηλαδή το αυτονόητο.

Οταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον σεβασμιότατο αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Εκκλησία, ο Ανθιμος έδωσε μια σοφή απάντηση. «Και κλέφτες υπάρχουν. Τους ομοφυλόφιλους δεν θα τους κρίνω. Θα πω τη γνώμη μου και την ευχή μου, και ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά σας αρέσει να γίνεται γάμος μεταξύ ανδρών και μεταξύ γυναικών; Καλή μετάνοια να έχουν οι άνθρωποι. Και δικαίωμα έχουν να ζήσουν και να κάνουν ό,τι θέλουν» τόνισε ο μητροπολίτης.


Εδώ σχολίασε ο Λιάγκας

-Δεν μπορεί ο μητροπολίτης Ανθιμος να λέει ότι "εντάξει, δεν πειράζει, να ζήσουνε οι άνθρωποι. Ευτυχώς που δεν τους σκοτώνουμε κιόλας, όπως οι τζιχαντιστές που τους πετάνε απ' τα παράθυρα. Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη. Δεν μπορεί λοιπόν τώρα αυτοί που εκφράζουν -υποτίθεται- τον Χριστό και τον Θεό, να διδάσκουν το μίσος... τόνισε ο παρουσιαστής, για να καταλήξει ότι ο Ιησούς ήταν μέγας φιλόσοφος!


(σ. Α. Στον Καναδά, ΔΕΝ γνωρίζουμε πως αποκαλούνται, στις μεταξύ τους μαζώξεις, κάποιοι κληρικοί, αλλά σίγουρα ΟΧΙ Βαγγελίτσες...)

No comments:

Post a Comment