Search This Blog

Saturday, March 28, 2015

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Δεν θα παραστεί στην παρέλαση ο βολευτής και πρόεδρος της ΔΕΚΑαιτίας Κώστας Μενεγάκης.! 

Ο κ. Μενεγάκης όταν  ακόμα ήταν με τους Liberals
Μια ακόμα απώλεια για την παρέλαση και κατ' επέκταση την Ελληνική Κοινότητα και την παροικία μας στο Τορόντο, γενικότερα, μετά την αποχή του κ. Καρύγιαννη, θα είναι αυτή του βολευτή και προέδρου της ΔΕΚΑαιτίας κ. Μενεγάκη...
Την ...απώλεια αυτή, της μη παρουσίας του στην παρέλαση την πληροφορούμαστε από σχόλιο του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, μέρος του οποίου έχει ως εξής:

"Για να μη ξεχνιόμαστε..

Δεν θα συμμετέχει, γιά ακόμη μία χρονιά, ο βουλευτής Καναδά κ. Κώστας Μενεγάκης στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού γιά την Εθνική επέτειο που διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, ενώ έχει καλεστεί επίσημα ως βουλευτής αλλά και ως πρώην πρόεδρος.

Γυρίζει τις πλάτες του ο κ. Μενεγάκης στον οργανισμό που τον ανέδειξε και χρησιμοποίησε γιά να "ανοίξει τις πόρτες" γιά τον εαυτό του, και γιά μερικούς προσκολυόμενους, φοβούμενος την οποιαδήποτε "κατακραυγή" που τυχόν θα επιφέρει οποιαδήποτε συμμετοχή του.


Να θυμήσουμε, πως μετά τη παραίτηση του γιά "οικογενειακούς λόγους" από την Ελληνική Κοινότητα, δεν απολογήθηκε ποτέ και δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη από τα μέλη του οργανισμού, που από τις πράξεις και αποφάσεις του ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα.

Έτσι αποφάσισε να συμμετέχει στης εορταστικές εκδηλώσεις της Κοινότητας του Μόντρεαλ, κάνοντας το κομμάτι του στους προΐστάμενους του, πως επηρεάζει την ψήφο των Ελλήνων και επίσης με τον τρόπο αυτό θα βρίσκεται δίπλα στον "πνευματικά" υποστηρικτή του, τον Μητροπολίτη κ. Σωτήριο."

Πέραν του ότι δεν καταλαβαίνουμε την πρόσκληση της Κοινότητας-αν είναι εξακριβωμένη η πληροφορία η οποία προφανώς και είναι- προς τον πρόεδρο της ΔΕΚΑαιτίας ο οποίος έκανε τα πάντα για να την διαλύσει, αλλά δεν καταλαβαίνουμε και την άρνηση του καλεσμένου να παραστεί αφού συνήθως ο ένοχος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.! Τι παράξενα πράματα είναι τούτα;

Με την ευκαιρία, για το ίδιο θέμα ασχολείται με τον δικό του τρόπο και "ο Καιάδας" με ένα ανεπανάληπτο βίντεο το οποίο και σας παρουσιάζουμε. Απολαύστε το:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ

Ξεβρώμισε ο τόπος!

ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Τι παραπάνω να προσθέσουμε εμείς;;;
Α, το ότι τα δυο ...συνεταιράκια (του βίντεο) συνέφαγαν την περασμένη εβδομάδα σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο της Pape και τα κουβέντιασαν σαν παλαιοί καλοί φίλοι. Στην κουβέντα ήταν και κάποιο καινούριο βόλεμα του αποπεφθέντως ...δικαστή Γερονικολού

No comments:

Post a Comment