Search This Blog

Friday, March 27, 2015

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Ήμαρτον!..

Από τον ΜΑΚΕΔΝΟ ...κλέψαμε και αναδημοσιεύουμε την παρακάτω ενδιαφέρουσα ανάρτηση "Ήμαρτον"

Γιά άλλη μιά φορά ο Μητροπολίτης Καναδά κ. Σωτήριος "δίδαξε" το λόγο του Θεού..

Προχθές, ανήμερα της Παναγίας, αρνήθηκε να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων την κ Ελένη Σπυρίδου , η οποία γιά πολλά χρόνια είναι εθελοντής και πρόεδρος της Φιλοπτώχου στον Ι.Ν. της Παναγία αλλά πρόσφατα συμμετέχει, όπως εκατοντάδες κυρίες, στο νεοσύστατο τμήμα της ΠΡΟΝΟΙΑΣ της Κοινότητας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Σωτήριος, εμπνευσμένος από το Λόγο του Θεού, "ευχαρίστησε" την κ. Σπυρίδου γιά την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια, αρνούμενος να τη κοινωνήσει, ακολουθώντας το κατρακύλισμα του στη μισαλλοδοξία και εγωισμό που τον περιβάλλει, παρά τη συσωρευμένη κατακραυγή του κόσμου εις βάρος του.

ΝΤΡΟΠΗ!

Posted by Idas Makednos at 3/27/2015

1 comment:

Anonymous

Οταν ο ...άνθρωπος δεν σέβεται τον εαυτό του, την κ. Σπυρίδη θα σεβαστεί; Ο κ. αυτός, αν δεν τον ..συμμάζευαν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι της Εκκλησίας για να ικανοποιούν τα βίτσια τους, με αντάλλαγμα να τον αναδείξουν, θα κουβάλαγε ακόμα καφέδες στις τσατσάδες της Συγγρού. Α να χαθεί ο βρωμερός!

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε τόσο με την ανάρτηση του Μακεδνού, όσο και με το σχόλιο του ανώνυμου, έστω κι' αν δεν είναι τόσο τιμητικό για την Εκκλησία μας. Εξ' άλλου και η παρουσία του συγκεκριμένου μητροπολίτη ΔΕΝ τιμάει την Εκκλησία μας στον Καναδά. Και δεν είναι τώρα που ξεμωράθηκε -έτσι κι' αλλιώς - λόγω ηλικίας, αλλά έτσι ήταν από τα πρώτα χρόνια του. Το μυαλό του στα χρήματα και στον ...ποπό του. Τίποτα άλλο και δίχως ντροπή...

2 comments:

  1. Κύριοι, γιατί το παιδεύεται το πράγμα, δεν βλέπεται ότι το παίζει αιπόλος και τα γιδοπρόβατα ακολουθούνε, ξεχάστε τον, αγνοήστε τον, μόνο τότε θα καταλάβει όταν μείνει μόνος του με την ακριβή χρυσή γλίτσα του, χωρίς χειροφιλήματα και μετάνοιες. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω εμείς οι Έλληνες κολλήσαμε σε λίγη λάσπη, εμείς δεν λέμε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια; τόσα ορθόδοξα πατριαρχεία υπάρχουν για όποιονδήποτε θέλει ντε και καλά να παντρευτεί και να αναγνωρισθεί ο γάμος του ορθόδοξα.
    Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν θέλουν να αφορίσουν κάποιον, ας αφορίσουν εμένα τον ανώνυμο, να ικανοποιηθούν. Σιγά τον πολυέλαιο, κρεμάσαν και τα παππαδάκια στο λαιμό,χρυσό σταυρό τώρα.

    ReplyDelete
  2. Εάν αγαπητέ αγνοούσαν τους τούρκους κατακτητές οι πρόγονοί μας θα ήμασταν ακόμα σκλάβοι τους. Ο Σωτήρης είναι κατακτητής, ουσιαστικά, της Εκκλησίας μας, πληρώνεται, ζει και πλουτίζει από εμάς και κάνει ότι του γουστάρει ο ποπός του, αφού ο πολύς κόσμος δεν τολμάει να τα βάλει με τα λίγα σχετικά αιγοπρόβατα που τον ακολουθούν πιστά, ώστε να πάρουν ..οικόπεδο στον παράδεισο!. Ε, ας είναι και κάποιοι που να του τα ρίχνουν χοντρά έτσι για την Ιστορία και τον ιστορικό του μέλοντος, Αμήν.....

    ReplyDelete