Search This Blog

Saturday, March 28, 2015

Greek Newcomers of Ontario

Ανακοίνωση: 

Με κατάπληξη διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα HELLAS NEWS του Κου Κουρτέση τα ασύστολα, ανυπόστατα ψεύδη εναντίον του Κου Βοϊδονικόλα με αφορμή την ομάδα μας , Greek Newcomers of Ontario και αντιλαμβανόμαστε πλέον τα παιχνίδια που παίζει ο Κος Κουρτέσης στην πλάτη μας.
Ήρθαμε σε συνάντηση με τον Κο. Βοϊδονικόλα ο οποίος ουδέποτε μας αντιμετώπισε αρνητικά. Απεναντίας μας φέρθηκε άψογα, μας εξήγησε καταστάσεις που δεν γνωρίζαμε και μας πρόσφερε κάθε δυνατή βοήθεια.
Mας δέχθηκε με χαρά και μας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του. Μας διαβεβαίωσε μάλιστα οτι θα μεσολαβήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα μας και αν χρειαστεί και θα προσφέρει κάθε δυνατή υποστήριξη και βοήθεια.
Είναι τιμή μας και χαρά μας και δημοσίως ευχαριστούμε τον Κο Βοϊδονικόλα. Ζητούμε συγνώμη για την παραπληροφόρηση και την λασπολογία που έχει εκτοξευθεί εναντίον του.

Γιάννης Νικολάου– Άρης Λάμπρου – Γιώργος Άτσαλος

Η παραπάνω ανακοίνωση των νεοφερμένων συμπατριωτών μας στον Καναδά, έρχεται να απαντήσει στο κατάπτυστο κείμενο του ακατονόμαστου ...παγκόσμιου της ενημέρωσης, που είδε το φως της δημοσιότητας στη χθεσινή φυλλάδα του, όπου μεταξύ άλλων, πεζοδρομιακού επιπέδου, αναφορών γράφει ότι δυο από τους νεοφερμένους Έλληνες από την ομάδα των Greek Newcomers Ontario, επισκέφτηκαν τον κ. Βοϊδονικόλα και του ζήτησαν τη συμπαράσταση για να παρελάσουν και όπως τον ενημέρωσαν αυτοί που τον επισκέφτηκαν, τους είπε ότι « Η Ντάνφορθ είναι δική μου αρμοδιότητα και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σας επιστρέψω να παρελάσετε γιατί δεν θα καταφέρετε ποτέ να γίνετε κάτι σε αυτή την παροικία»...
Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πόσο σοβαρή δημοσιογραφία κάνει "επί 45 συναπτά έτη" όπως λέει ο ίδιος;

No comments:

Post a Comment