Search This Blog

Monday, March 23, 2015

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες...

Ξέχωρα από μας τους κοινούς θνητούς, θέλουν να παρελάσουν οι νεοφερμένοι μνημονιόπληκτοι "ομογενείς" μας.


Αφού ...ξέσκισαν, ουσιαστικά, την ελλαδίτσα μας με τις αρπαχτές και τα άλλα καμώματά τους, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο, ήρθαν και στον Καναδά για να συνεχίσουν, προφανώς, το ...θεάρεστο έργο τους. Έφτασαν, λοιπόν, στη χώρα ετούτη, ψιλο-βολεύτηκαν όπως μπόρεσε ο καθένας τους και σαν γαλαζοαίματοι ή έστω ως εκλεκτή φυλή, οργανώθηκαν σε σύλλογο "μνημονιόπληκτων", υποθέτω, ή κάτι τέτοιο, αφού ΔΕΝ τους χώραγε καμιά από τις υπάρχουσες οργανώσεις ημών των άλλων, παλαιότερων  Ελλήνων μεταναστών στο Τορόντο.!
Και φυσικά έκαναν πολύ καλά, αφού έτσι ένιωσαν να κάνουν, αλλά εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι η απαίτησή τους να  θέλουν να λάβουν ξεχωριστά μέρος στην παρέλαση της Κοινότητας για την 25η Μαρτίου.! Δεν ξέρουν ότι η ...λέπρα μας, την οποία προφανώς θέλουν να αποφύγουν, είναι μεταδοτική από απόσταση πολλών μέτρων; Ας προσέξουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί που ηγούνται της ομάδας τους γιατί θα τους πάρουν στο λαιμό τους... Τους συνιστώ, ως εκ τούτου, να οργανώσουν μια αποκλειστική, για το σύλλογό τους, παρέλαση ώστε να αποφύγουν την ανάμιξή τους με μας τους παλαιότερους και τις όποιες "κακές συνέπειες" μπορεί να προκύψουν. 

Ας ρωτήσουν τους συμβουλάτορες τους - τον παγκόσμιο και τον κολλητό του από το "δημαρχείο"- αυτοί ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν.!!!

Υ. Γ. Μόλις και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας θα επανέλθουμε, αλλά παράλληλα θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι διοργανωτές της παρέλασης και βασικά η κοινότητα και το Β.Ι.Α. δεν θα ενδώσουν στις απαιτήσεις των κάποιων ανεγκέφαλων της "εκλεκτής φυλής".!

2 comments:

  1. Σας πληροφορώ ότι όλες σας οι πληροφορίες είναι έτσι ακριβώς. Θέλουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να μην μολυνθούν από μας αλλά να πάρουν ότι (και αν) έχουμε,να δώσουμε. Θα διακινδύνευα να πω ότι πρόκειται για μια καινούρια ελληνική φυλή η οποία έμαθε να ζει με τα δανικά της Μέρκελ και τώρα τους τάκοψε.....

    ReplyDelete
  2. Ωραίο επίπεδο. Μπράβο. Εσύ ο ''αγνός Έλληνας'' την πέφτεις σε συμπατριώτες σου που...τόλμησαν να έρθουν στο Τορόντο για ένα καλύτερο μέλλον. Προδικάζεις ότι είναι και κοπρίτες που διέλυσαν την Ελλάδα κι επειδή δεν άφησαν και τίποτα όρθιο, ήρθαν κατά δω για να διαλύσουν και το Τορόντο. Έβγαλες και το πόρισμα, χωρίς να τους γνωρίζεις σε προσωπικό επίπεδο. Μπράβο. Και την ίδια ώρα αποθεώνεις πολιτικούς και υπουργούς ενός κόμματος που στρατολόγησε ορδές πρασινοφρουρών τις περασμένες 10ετίες!! Μπράβο, ωραία οπτική! Συνέχισε!

    ReplyDelete