Search This Blog

Wednesday, February 18, 2015

Ο "παγκόσμιος" της ενημέρωσης...

 Απαντάει στην Επιστολή Μουρατίδη, ως ...εκπρόσωπος Τύπου του μητροπολίτη.!


Είπαμε να μην ασχοληθούμε ξανά με τα πίτουρα, sorry, με τον "παγκόσμιο" ήθελα να πω και τις ...τεκμηριωμένες απόψεις του, αφού είναι προϊόν 45 -και βάλε- χρόνων, δημοσιογραφικής εμπειρίας και πολύχρονων σπουδών υπό την επίβλεψη φτασμένων συναδέλφων του των Αθηνών (όπως οι Κουρήδες, ο Μάκης, ο Θέμος κ.λπ.)
ΟΜΩΣ μας είναι αδύνατο να επιμείνουμε στην απόφαση αυτή αφού διαπιστώνουμε ότι ο εν λόγω "παγκόσμιος" ανάλαβε το Γραφείο Τύπου του μητροπολίτη και απαντάει για λογαριασμό του και φυσικά εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Καναδά.!!!
Και φυσικά εννοούμε τα σχόλιά του στην ανοιχτή επιστολή Μουρατίδη, την οποία δημοσιεύσαμε την π. εβδομάδα προς καλύτερη ενημέρωσή σας.
Σ' αυτόν, λοιπόν, τον "γΙΓΑΝΤΑ" της ενημέρωσης ξέπεσε ο μητροπολίτης να του αναθέσει (;) τις
δημόσιες σχέσεις.! Εκεί κατάντησε την Εκκλησία με τα καμώματά του.  Δεν αντιλαμβάνεται ότι με τις μπούρδες του τον εκθέτει ακόμα περισσότερο;

Θα μας επιτρέψει όμως να αναρωτηθούμε, προς τι εκείνη η επαναλαμβανόμενη ειρωνεία προς τον κ. Μουρατίδη;
Ο κ. Μουρατίδης προσέφερε πάρα πολλά στην μακροχρόνια παρουσία του στην παροικία κατέχοντας θέση στην πρώτη δεκάδα των ομογενών που πρόσφεραν τόσα για το καλό της ομογένειας. Μπορεί να μας πει ο ίδιος τι πρόσφερε; Εκτός βέβαια και αν τον ειρωνεύεται επειδή έκανε το λάθος να τον "τιμήσει" κάποτε με μια πλακέτα ως "μέσον ενημέρωσης". Ούτε που κατάλαβε ο φουκαράς ότι ήταν μια πλακέτα της πλάκας και τίποτα παραπάνω.! 'Ηταν δηλαδή κάτι σαν την πλακέτα με την οποία η καναδική κυβέρνηση "τίμησε" τον Νταλάρα κατά την παρουσία του στην πόλη μας.!!
Τέλος πάντων, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η απάντηση  αυτή του ακατονόμαστου (για λογαριασμό του μητροπολίτη;) εκτός του ότι έχει απ' όλα -όπως ο μπαξές- μας έκανε να γελάσαμε λίγο παραπάνω και οπωσδήποτε θα ασχοληθούμε μαζί της  κάπως λεπτομερώς, αφού έχει ...ψωμί να περάσουμε κάποιες χειμωνιάτικες ώρες με λίγη πλάκα.! Ελπίζουμε σύντομα...

No comments:

Post a Comment