Search This Blog

Saturday, February 21, 2015

Εντός, εκτός και επί τα αυτά...


Ήρθαν κάτι αριστεριτζήδες κι έσκισαν το Αντιμνημόνιο αντί για το Μνημόνιο...


Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές τις Βρυξέλλες αλλά ομολογώ ότι δεν είχα προσέξει ότι στην πόλη υπάρχει...Καστελλόριζο. Δεν ήξερα ότι θα το επισκεφθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης της κυβέρνησης της Αριστεράς για να ανακοινώσει με...αξιοπρέπεια την παράταση του Μνημονίου.

Χθες, κατέρρευσε οριστικά το παραμύθι του Αντιμνημονίου που προκάλεσε έναν πραγματικό διχασμό, που δηλητηρίασε τις ψυχές των Ελλήνων και που διέλυσε τη χώρα από κοινού με τη δειλία των δήθεν μνημονιακών που δεν τόλμησαν να προχωρήσουν τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις μέχρι το τέλος.

Και Μνημόνιο και δανειακή σύμβαση και Τρόικα (με διαφορετικά όμως ονόματα.!) και χρωστάμε και θα πληρώσουμε. Το «πρώτη φορά διαπραγμάτευση» κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό «ναι σε όλα» που σε βάθος χρόνου μοιάζει ικανό να στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω στο 4%.

Λαφαζάνη γερά, να πέσει η Δεξιά.

Υ.Γ Όσοι δεν φάγαμε το παραμύθι, χθες χαμογελούσαμε με ανακούφιση για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

2 comments:

  1. Σαν τι"comments" να έχουμε ρε φίλε, ένας μήνας κυβέρνηση και ριχτήκατε όλοι σαν τα λιοντάρια και την κατασπαράζεται. Λίγη υπομονή δεν πειράζει, το "ξερόλας", ελληνικόν εστί. Ένα Τοροντιανό blog ασχολείται αποκλειστικά με την κυβέρνηση της Ελλάδος, λες και εδώ δεν έχουμε τα δικά μας προβλήματα, να τα δούμε και να τα λύσουμε

    ReplyDelete
  2. Ώστε εσύ είσαι, λοιπό, αυτός που παίρνει θέση σε όλα τα παροικιακά ζητήματα (ή προβλήματα), τα οποία αναδεικνύει το blog βομβαρδίζοντας το με τα απανωτά σχόλιά του; Εντάξει, από τώρα και στο εξής όλες οι απόψεις σου για ομογενειακά θέματα θα γίνονται πρωτοσέλιδο...

    ReplyDelete