Search This Blog

Saturday, February 21, 2015


Παράταση της δανειακής σύμβασης!!!


Σήμερα η ΕΛΛΑΔΑ έκανε ενα βήμα μπροστά!!! Κατα τη συνέντευξη τύπου ο κ Βαρουφάκης μας λέει οτι η ΕΛΛΑΔΑ πλέον άφησε το μνημόνιο πίσω και γύρισε σελίδα με μια παράταση της υπάρχουσας δανειακής συμβάσεις έως ότου η Ελληνικη Κυβέρνηση ….δηλαδή ….μέχρι τη Δευτέρα κατάθεση τις προτάσεις της για το πως η ίδια θα πορευτεί στην πορεία με το δικό της σχέδιο ανασυγκρότησης.
Ο κος Νταιζελμπούμ αναφέρει οτι έχουμε παράταση του υπάρχοντος σχεδίου δλδ του μνημονίου και οτι περιμένουν την Δευτέρα τον κατάλογο με τα νεα μέτρα που προτίθεται να στείλει η Ελληνική κυβέρνηση για την επικυρώση της απο την Ευρωπαϊκή Ένωση !!! Τελείωσε και η Τρόικα!!! Δεν θα έρχονται εκείνοι σε εμάς, απλα θα πηγαίνουμε εμεις πλέον σε αυτούς για την πρόοδο του καταλόγου που ελπίζουμε να επικυρωθεί!!!
Καλό μου ακούγετε αυτό!! Στο εσωτερικό της χωρας τελος και η τρόικα!! Θα την έχουμε μονο στο εξωτερικό!! Ελπίζω λοιπόν μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες παράτασης τις νέας σύμβασης που ...δεν είναι μνημόνιο η Ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει το σχέδιο της και να κάνει πράξη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις!!,
Με πρώτη και καλύτερη !! Μετα την Καθαρά Δευτέρα την Τρίτη θα ήθελα να δω τον πρωθυπουργό της χωρας να υλοποίηση την πρώτη του προεκλογική δέσμευση, μιας και το είπε και ο κος Βαρουφακης, να βγαίνουν στο προαύλιο χώρο της Ελληνικής Βουλής να σκίσει ή να κάψει το μνημόνιο αφου τωρα πια δεν υπάρχει!!
Οψόμεθα για τα υπόλοιπα τα οποία θα καταφέρουν να υλοποιήσουν στους επόμενους τέσσερις μήνες!!! Έλληνες υπομονή και επιμονή μέχρι τοτε!!!
Καλη ΝΥΧΤΑ και καλά κούλουμα σε όλους μας…..με πίστη και νηστεία!!!!

Τσίρης Πάνος
Οικονομολόγος

No comments:

Post a Comment