Search This Blog

Sunday, February 15, 2015

"Πυροβολείστε τον ιερέα"...

Κοπή της Βασιλόπιτας από το Τμήμα Συλλόγων, στο "Πολυμενάκειο"

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο το Τμήμα Συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 35 περίπου εκπρόσωποι των συλλόγων - μελών του Τμήματος, σε μια ζωντανή προσπάθεια αναγέννησης τους και μεγαλύτερης προσφοράς τους στην Κοινότητα, τώρα που όσο ποτέ άλλοτε  τους έχει ανάγκη.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Αναστάσιος Χαντζηθεοφάνους και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης.
Μπαίνοντας στην αίθουσα για την καθιερωμένη "θεϊκή ευλογία" της πίτας, ο ιερέας του ναού Κ. Παυλίδης, ένιωσε πάνω του τόσο έντονα τα βλέμματα των παρισταμένων, -ίσως να ένιωσε και τύψεις ένεκα της  συμπεριφοράς του κατά των κυριών της "Πρόνοιας"- ώστε "αναγκάστηκε" να αναφωνήσει το ... "πυροβολήστε τον ιερέα σας".! Κάποιος πήγε να του πει γιατί το λέει αυτό αλλά ο παπακώστας δεν έδωσε συνέχεια.
Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο δημοσιογράφος Τάκης Γαλιάτσος ο οποίος θα την παρουσιάσει αύριο από την Spartan TV, και το "Καιάδας" μπλόγκ.

No comments:

Post a Comment