Search This Blog

Tuesday, February 4, 2014

Greek Community of Toronto
Greek Community of Toronto
Feb 3, 2014
  Αγαπητές οικογένειες,

Το Εξεταστικό Κέντρο Ελληνομάθειας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι εγγραφές για τις εξετάσεις της Ελληνομάθειας θα γίνουν από 3 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2014.  Μετά τις 21 Μαρτίου οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Μαΐου 2014 στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (30 Thorncliffe Park Dr.).

Υπάρχουν έξι διαφορετικά επίπεδα πιστοποίησης: Α1 (στοιχειώδης γνώση για παιδιά  8-12 ετών), Α1 (στοιχειώδης γνώση για εφήβους και ενήλικες), Α2 (βασική γνώση), Β1 (μέτρια γνώση), Β2 (καλή γνώση), Γ1 (πολύ καλή γνώση) και Γ2 (άριστη γνώση).

Στα πλαίσια προώθησης της Ελληνορθόδοξης Παιδείας, η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο  αποφάσισε για τις φετινές εξετάσεις να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού συμμετοχής των μαθητών της ΣΤ' Τάξης Δημοτικού. Οι συγκεκριμένοι μαθητές έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με το συμβολικό ποσό των $20.00.

Μαθήματα Ελληνομάθειας: Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο προσφέρει μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Ελληνομάθειας. Το πρώτο μάθημα θα γίνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014.

Louis Georgareas Academic Award for Excellence: Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν επιτύχει στις εξετάσεις  Ελληνομάθειας, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν την παραπάνω φοιτητική υποτροφία, την οποία χορηγεί η ΕΚΤ σε συνεργασία με την οικογένεια της κυρίας Γαρυφαλλιάς Γεωργαρέα-Τσιμικάλη και το ιδιωτικό σχολείο TorontoPrepSchool.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Γραφείο Παιδείας στον αριθμό 416-425-2485 καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.greeklanguage.gr/certification/

No comments:

Post a Comment