Search This Blog

Tuesday, February 4, 2014

Αναδημοσίευση από ΜΑΚΕΔΝΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ έλαμψε..


Φίλος αναγνώστης μας έστειλε μιά σημαντική πληροφορία, την οποία και μοιραζόμαστε μαζί σας με διάφορες σκέψεις.. 

Θα θυμάστε πόσο επίμονα ρωτούσαμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σωτήριο τον προηγούμενο χρόνο, να αναφέρει στο κόσμο, που απλόχερα πρόσφερε το οβολό του, το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η Μητρόπολη γιά την μεταφορά του μικρού Αλέξανδρου από την Ελλάδα στο Τορόντο.

Θυμάστε τότε, πως ο Μητροπολίτης, μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής και του άμβωνος, "αναθεμάτιζε" όλους αυτούς που ρωτούσαν... 

Πιστεύουμε πως από την ανταπόκριση του κόσμου, από όλες τις εκκλησίες του Καναδά, αυτή την εντολή είχε δώσει τότε ο "ευαισθητοποιημένος" Μητροπολίτης, συγκεντρώθηκε ποσό άνω των $100,000. Ουδείς γνωρίζει που διατέθηκαν αυτά τα χρήματα. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει καταθέσει η Μητρόπολη Τορόντο (Greek Orthodox Metropolis Toronto) στο Canada Revenue Agency, το χρηματικό ποσό που προσέφερε στην εταιρεία "Global Angel" που έκανε τη μεταφορά του μικρού Αλέξανδρου από την Ελλάδα, ανέρχεται στο ποσό των $1450 δολλαρίων!!! 
Ναί μάλιστα αγαπητοί! $1450 μόνο!!! προσέφερε ο Σεβασμιώτατος από τα χρήματα τα οποία εσείς προσφέρατε!!
Τουλάχιστον αυτά δηλώθηκαν στο CRA. 

Τώρα που η ΑΛΗΘΕΙΑ έλαμψε.. πιστεύουμε ο Σεβασμιώτατος να ΜΗ πεί και πάλι μέσω του Δεσποτικού άμβωνος, της τηλεοπτικής του εκπομπής και των φερέφωνων παροικιακών Μέσων Ενημέρωσης (ξέρει αυτός..) πως είμαστε άθεοι και "παιδιά του διαβόλου"...



1 comment:

  1. Anonymous2/03/2014
    Είναι πολλά τα λεφτά για να δοθούν, όλα, στο μικρό Αλέξανδρο… Εξ’ άλλου η δουλειά έγινε και με τα 1.450 δολάρια, τι γκρινιάζετε; Άσε που ως κληρικός, προσευχηθείς για την αποκατάσταση της υγείας του δικαιούται κάποιων …τυχερών, δεν νομίζετε; Ακόμα και ως ποσοστό παρακράτησης για το μάζεμα να το πάρουμε, πάλι δικαιολογείται… Εκατό χιλιάρικα είναι αυτά διάολε… Πέρα του ότι τα μη αποδοθέντα χρήματα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την Ακαδημία όπου ο Αλέξανδρος μπορεί και να σπουδάσει, όταν μεγαλώσει, δωρεάν… Τι ζητάτε επιτέλους, ύστερα από τόσο καιρό;....

1 comment:

  1. Έδιωξαν με τέτοιες απάτες τον κόσμο και πρό πάντων την νεολαία από τις εκκλησίες. Χάθηκε η όποια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, και θα γίνουν αίτιοι σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης στο μέλλον, να μην βοηθάει κανείς.
    Τόση αγάπη για το χρήμα από παπάδες, πουθενά αλλού στον κόσμο δεν ματαείδα. Κρίμα και ντροπή. Έλληνες, μείνετε μακρυά τους, αυτοί δεν είναι χριστιανοί όπως διδάσκουν, αυτοί είναι λύκοι πεινασμένοι.

    ReplyDelete