Search This Blog

Friday, March 15, 2013


Ενέσκηψε παροικιακή …επιδημία.!
ΜΙΑ καινούρια επιδημία έχει προσβάλει, τελευταία, αρκετά άτομα στην παροικία.  Είναι κάτι σαν αυτή των πουλερικών ή καλλίτερα του …αφρώδη πυρετού που χτυπάει τις αγελάδες και τα γουρούνια, ως επί το πλείστον. Αυτοί, λοιπόν, που είναι …βαρεμένοι από την νέα αρρώστια, αυτό που έχουν είναι το εξής: Μόλις διαβάσουν κάτι και δεν καταλάβουν τι εννοεί, αντί να τρέξουν να συμβουλευθούν κάποιον γείτονα που ξέρει ανάγνωση και γραφή για να τους εξηγήσει το περιεχόμενο, τρέχουν στον καθρέφτη τους για να ζητήσουν βοήθεια, με αποτέλεσμα να εισπράττουν πάντα τη …γνωστή απάντηση.!
Και όντας σίγουροι ότι …έμαθαν την αλήθεια, ξεκινάν τον πόλεμο της λάσπης κατά παντός υπόπτου που έβαλε ίσως το χέρι του να γραφεί αυτό το … «κακό» κείμενο.
Και το χειρότερο είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το γραπτό ΔΕΝ αναφέρεται σ’ αυτούς. Αλλά αφού το …είδαν στον καθρέφτη, το …οικιοποιούνται  και τρέχουν να κλαψουρίσουν για να κερδίσουν συμπάθειες ανυποψίαστων ομογενών.! Δεν σέβονται τίποτα τα αλητόπαιδα.
Όπως οι ψεύτες χρησιμοποιούν ιστορίες άλλων ως δικές τους εμπειρίες, αυτοί οι λεχρίτες βλέπουν τον εαυτό τους πίσω από ό, τι κακό βλέπει το φως της δημοσιότητας.! Τέτοια …κουμάσια είναι….

No comments:

Post a Comment