Search This Blog

Tuesday, March 12, 2013


Έπεσε πολύ δουλειά…
Παιδιά, σιγά – σιγά, ένας-ένας, όλοι θα πάρετε… Δεν σας προλαβαίνω.! Δεν έφτανε ο βρωμιάρης ο αγράμματος με τις αλήτικες μπούρδες του, μας προέκυψε  και ο …Πυρηνικός αντιδραστήρας, ο οποίος είπε να βάλει ένα χεράκι να βοηθήσει το …χοιροποίητο αφεντικό του μπας και ξεζαλιστεί λιγάκι από τις απανωτές σφαλιάρες που (του) πέφτουν τελευταία…  Λες και το γουρούνι θέλει να απομακρυνθεί από τα κόπρανά του.! (Τώρα, αν τα καταφέρνει τόσο καλά και στους «αντιδραστήρες» , όσο στις …επισκευές των …πονημάτων του αφεντικού του, μπορεί να έχουμε και επανάληψη  του «τσερνομπίλ».!)
ΚΑΙ πέρα από το πυρηνικό βλήμα έχομε και τον μητροπολίτη μας.! Γέμισε πάλι την τελευταία του … «Ορθόδοξη (;) Πορεία» με την αρχοντομουτσουνάρα του.!
Καθιστός με τον Πρόεδρο,, προφίλ στα όρθια με τον πρωθυπουργό, ανφάς με τον Βενιζέλο, σε πολλές στάσεις με τον Αβραμόπουλο και τους διπλωμάτες του, Κουβέλης, Άδωνης, Τσίπρας και δεν ξέρω με ποιους άλλους …πνευματικούς ανθρώπους της Εκκλησίας. Μόνο τον αρχιεπίσκοπο δεν πρόλαβε να δει ή μάλλον να φωτογραφηθεί… Φαίνεται πως κάποιοι  ιεράρχες έχουν μια κάποια σοβαρότητα, τι να κάνουμε;    Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι ότι (μας) …έπεσε πολύ δουλειά.… Σιγά-σιγά, λοιπόν και θα τα πούμε όλα.!

No comments:

Post a Comment