Search This Blog

Tuesday, March 12, 2013


Με πρωτοβουλία της Κοινότητας
Συνάντηση οργανισμών και συλλόγων
για την προβολή των Εθνικών Θεμάτων.

Μια καλά οργανωμένη, από την Κοινότητα, σύσκεψη εκπροσώπων συλλόγων και οργανώσεων της παροικίας μας , πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο «Πολυμενάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο.
Παρών ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης ο οποίος, μετά την αναφορά του, παρέδωσε –πολύ σωστά- την έδρα στον εκλεγμένο κ. Μιχάλη Μουρατίδη ο οποίος, για μία ακόμη φορά, πέτυχε στο έργο του. Παρόντες ακόμα, η σύμβουλος Εκπαίδευσης Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, ως εκπρόσωπος του Γ. Προξενείου,  ο γενικός γραμματέας της Κοινότητας Ερμής Ιορδάνου, ο αντιπρόεδρος και γενικός ταμίας Νίκωνας Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος του Τμήματος Συλλόγων Μανώλης Μυλωνάκης και η βοηθός του κ. Νίκη Σταθά, η οποία κρατούσε και τα πρακτικά της συνάντησης.
Παρόντες επίσης πολλοί σύμβουλοι της Κοινότητας και εκπρόσωποι μεγάλων συλλόγων και οργανώσεων όπως ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Δημήτρης Κάρας, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ποντίων κ. Νίκος Χριστοφορίδης, ένας εκπρόσωπος της ΑΧΕΠΑ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γιώργος Πορνάρας και πάρα πολλοί ακόμα.
Η όλη συνάντηση που κράτησε κάτι λιγότερο από δυο ώρες, μπορεί να μην κατέληξε σε αποφάσεις, ήταν όμως χρήσιμη και εποικοδομητική για τους διοργανωτές της παρέλασης οι οποίοι έφυγαν από την αίθουσα, σίγουρα σοφότεροι… Στην Επιτροπή η οποία σχηματίστηκε για να μελετήσει την όλη διοργάνωση και παρουσίαση των εθνικών μας θεμάτων, συμμετέχουν και κάποια σοβαρά άτομα τα οποία και θα φέρουν κάποιες σοβαρές εισηγήσεις στην επόμενη συνάντηση… Αυτά για τώρα.!   



 






No comments:

Post a Comment