Search This Blog

Saturday, August 11, 2012

ΞΕΝΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


(ΑΦΟΥ το ..κακό έγινε, ας …κλέψουμε και μια ακόμα κουκουναριά 
του «Αμαξά» και μετά βλέπουμε…)

5η Κουκουνάρα (η τελευταία και τυχερή)

o    Ας σταματήσουν  οι οποιοιδήποτε να γράφουν ανώνυμα για να λασπολογούν.
Η σπίλωση προσώπων και προσπαθειών, μέσα από απρόσωπα blogs δεν βοηθάει κανένα και είναι επικίνδυνη και άνανδρη.
Είχα την εντύπωση πως αυτό το παιδί διέθετε 5 δράμια (16.015 γραμμάρια) μυαλό, αλλά από ότι φαίνεται δίπλα στον Πάπα το έχασε και αυτό.
Ζητάει να  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ …ΣΤΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ BLOGS, οταν σε όλο τον κόσμο στο 99,99 % των εκατομμυρίων blogs που υπάρχουν, νομίμως δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του υπεύθυνου στο ευρύ αναγνωστικό κοινό. Για να δείτε όμως πόσο «ανόητος» το παίζει, αποκαλεί απρόσωπα blogs τον ΑΝΤΙΠΟΔΑ και το EMPHASIS WORLD (είναι portal) όταν ο ίδιος όπως και όλη η παροικία γνωρίζουν επίσημα τα ονόματα των υπεύθυνων οι οποίοι φυσικά παλικαρίσια αναλαμβάνουν και την ευθύνη των όσων γράφονται σε αυτά.
Η απαίτηση του αυτή θυμίζει πολύ Μενεγάκη και Γερονικολό. Το ίδιο ζητούσαν και αυτοί όταν κάθονταν σε καρέκλες παρόμοιες με αυτή του κ. Δαλακούρα.
Τότε ο πρώην σύμβουλος της κοινότητας και σημερινός πρόεδρος της ελληνοκαναδικής ομοσπονδίας Οντάριο καθώς και ο μέντορας του Παπας, όχι μόνο διαφωνούσαν με την απαίτηση τους  αυτή αλλά έλεγαν, «καλά που υπάρχουν και τα blogs για να βγει καμιά αλήθεια προς τα έξω», μια και ο έντυπος ΤΥΠΟΣ δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά. Συγγνώμη κ. Κρανιά.  Το παραδέχομαι, δεν είμαστε και αλάνθαστοι.
Τώρα άλλαξε τα πιστεύω του. Δεν τον ενοχλεί η ΕΠΩΝΥΜΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ και τα κουτσομπολίστικα σχόλια που γίνονται σε προσωπική βάση, όπως για παράδειγμα η τελευταία αναφορά στον Νίκο και την Ειρήνη μελών του ΠΑΣΟΚ Τορόντο και τόσων άλλων, μέσα από τις σελίδες της «έγκριτης» εφημερίδας που «συνεργάζεται» ο ίδιος και ο Πάπας του.
Το αντίθετο τον ενοχλούν τα σχόλια και η σάτιρα (αυτή θεωρεί λασπολογία το τζίνι) των blogs για τα «συνεταιράκια» Κουρτέση - Πάπα, οι οποίοι τον κρατούν στην επιφάνεια, καθώς και ο σατιρικός σχολιασμός των δικών του ανοησιών γύρω από τα κοινά και παροικιακά οι οποίες με δική του πρωτοβουλία δημοσιοποιούνται.
Τελειώνοντας με τις «κουκουνάρες» του προέδρου της ελληνοκαναδικής ομοσπονδίας θα ήθελα να του ψιθυρίσω κάτι ιδιαιτέρως. 
Αγαπητέ κ. Δαλακούρα. Δεν ξέρω πως θα σε αντιμετωπίσει από εδώ και μπρος ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ αλλά αν συνεχίσεις αυτή την παπατζίδικη τακτική του μέντορα σου και των άλλων που κρύβονται πίσω σου, θα βλέπεις τα βράδια στον ύπνο τις άμαξες την μια μετά την άλλη να έρχονται προς τα επάνω σου και θα σε πιάνει κρύος ιδρώτας.
Κάντε τη δουλειά σας σοβαρά χωρίς τσαμπουκάδες, προκλήσεις και λαδιές και δεν θα ασχολείται κανείς μαζί σας. Αλλιώς θα ακούτε … «τα εξ αμάξης» πρωί, μεσημέρι, βράδυ, πριν ή μετά το φαγητό. Όπως προτιμάτε.


No comments:

Post a Comment