Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ…



...Άσχετο.!
Κάθε παράγραφος και …μπράβο.!
(συνέχεια…3)
 Συνεχίζοντας την επιστολή "του", ο κ. πρόεδρος της Ομοσπονδίας, γράφει:

«Δυστυχώς πρέπει να γνωρίζει το Δ.Σ της Κοινότητας, ότι με τις ενέργειες σας αυτές, θέσατε τον Οργανισμό εκτός Ομοσπονδίας και εκτός Εθνικού Κογκρέσου.
Είναι αντιδεοντολογικό προς ένα Οργανισμό, που ανήκε η Κοινότητα και υπήρξε σεβαστός από όλους τους προηγούμενους προέδρους, κ.κ Φούσια, Καραντώνη, Μενεγάκη, να έρχεται τώρα ένας Νίκωνας και μια Μπέτυ και να θέτουν την Κοινότητα εκτός, μη σεβόμενοι τους στόχους και τους σκοπούς του οργανισμού που αντιπροσωπεύουν.»

ΜΕ την παράγραφό του αυτή ο κ. …Δαλακούρας πολύ σωστά ενημερώνει το Δ. Σ. της Κοινότητας για τη θέση των δυο παραπάνω συμβούλων και πως κακώς έπραξαν να θέσουν τον κοινοτικό οργανισμό εκτός Ομοσπονδίας και Κογκρέσου… Ιδιαίτερα όταν ακόμα και ο Μενεγάκης τους σεβάστηκε (!!!) και μαζί με την Κοινότητα τους ανέβασε τόσο πολύ στη συνείδηση της ομογένειας αλλά και ιδιαίτερα των καναδικών αρχών.! 
(Η αναφορά στο «ένας Νίκωνας και μια Μπέτυ» είναι λίγο υποτιμητική ή έτσι συμπεριφέρονται οι …Μεγάλοι πρόεδροι; Απλή ερώτηση η οποία δεν περιμένει απάντηση…)     

Γράφει ακόμα ο κ. …Δαλακούρας:

«Κύριοι, η αστική δομή υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει, είτε εσείς το θέλετε, είτε όχι. Τους σκοπούς σας τους γνωρίζω, αλλά δεν θα περάσουν, όσο πολεμάτε την Ομοσπονδία και τα οράματα της.»

Τι μας λέτε κ. πρόεδρε; Μας καταϋποχρεώνεται.! Μια τέτοια διαβεβαίωσή σας πως η αστική δομή θα υπάρχει, θέλοντας ή μη, μας συγκινεί αμέτρητα, αλλά γιατί δεν μας λέτε και τους «ύποπτούς» σκοπούς τους, ώστε να σας βοηθήσουμε στην αποτροπή τους; Και γιατί «δεν θα περάσουν» μόνον «όσο πολεμούν την Ομοσπονδία με ή χωρίς οράματα; Αν δηλαδή δεν την …πολεμήσουν άλλο, …κομμάτια να γίνει η «αστική δομή της;» Λίγη σοβαρότητα κύριε συντάκτα της Επιστολής….
Λίγο παρακάτω, αφού ευχαριστεί, εμετικά κατά τη γνώμη μου, τον μητροπολίτη για το κάλεσμα, (τα άλλα καμώματά του, όπως την επιμονή του να εισπράττει τη … «λογία» δεν τα αντιλαμβάνεται, προφανώς), μας λέει:

 «Δυστυχώς το Γεροκομείο και η Κοινότητα επιδιώκουν την αποξένωση από το Ελληνικό στοιχείο. Με έλλειψη εμπιστοσύνης και διαφάνειας και παρασκηνιακές συμφωνίες δεν φέρνουμε τον κόσμο στους Οργανισμούς, αλλά τον απομακρύνουμε.»

Εδώ, όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, φωτογραφίζει την οργάνωση στην οποία …προΐσταται, ώστε να έχει να λέει μια μέρα ότι «εγώ σας τα είπα και γραπτώς».!
Ναι μας τα είπε και «γραπτά», αλλά από κει και πέρα ΤΙ; Δεν νομίζει ότι χρειάζεται μια …μεταβολή κι’ ένα βηματάκι προς την έξοδο; Σε πόσους …τόνους  θα πρέπει να του το πούμε;
(συνεχίζεται…)
 


No comments:

Post a Comment