Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

ΗΠΑ:



Oμάδα προώθησης των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων στο αμερικανικό Κογκρέσο
Ίδρυσε o ομογενής βουλευτής
Κώστας Μπιλιράκης        

   Στην ίδρυση κοινοβουλευτικής ομάδας στο αμερικανικό Κογκρέσο για την προώθηση θεμάτων που ανάγονται στην Ελληνοϊσραηλινή Συμμαχία, προχώρησε ο ομογενής βουλευτής Κώστας Μπιλιράκης (Gus Bilirakis), μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων.

   Όπως μεταδίδει η «Φωνή της Αμερικής», απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενδυνάμωση της συνεχώς ενισχυόμενης σχέσης ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα, το Ισραήλ
και την Κύπρο.

   Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, στην Ελλάδα, ο Ελληνοαμερικανός Ρεπουμπλικανός βουλευτής από τη Φλόριντα, επισημαίνει ότι η Ελλάδα και το Ισραήλ, επί σειρά ετών ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις τους σε διάφορους τομείς.

   Σημειώνει δε, ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού ηγέτη στην Αθήνα έρχεται να συσφίξει ακόμα περισσότερο τους ήδη ισχυρούς δεσμούς που
 ενώνουν τις δύο χώρες.

   «Είναι προς το συμφέρον όλων μας να υποστηρίξουμε τους συμμάχους μας στη σημαντική αυτή περιοχή και να ενθαρρύνουμε περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους» τονίζει ο κ. Μπιλιράκης.
Description: https://mail.google.com/mail/ca/images/cleardot.gif

No comments:

Post a Comment