Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...


(Από τον "αμαξά" του emphasisworld και μάλιστα με το αγκίστρι του, ψαρέψαμε το παρακάτω δημοσίευμα:)

Δεν είδε το αγκίστρι

2η Κουκουνάρα
o    Παρατηρώντας τις ενέργειες και τις έντονες  προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων που  βάλουν κατά της αστικής δομής,  όπως του κ. Ξενία, προέδρου του Ελληνικού Σπιτιού, του Νίκωνα Γεωργακόπουλου, εκλεγμένου προέδρου της Κοινότητας Τορόντο, καθώς και της Μπέτυ Σκουτάκη, διορισμένης συμβούλου της Κοινότητας Τορόντο.
Oι τρεις ομογενείς που αναφέρει  ο πρόεδρος της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας Οντάριο μπορεί να έχουν κάνει λάθη στα πολλά η λίγα χρόνια που υπηρετούν ΑΣΤΙΚΟΥΣ οργανισμούς όπως είναι το ελληνικό σπίτι ή ελληνική κοινότητα του Τορόντο.
Το να λέει όμως ο προχθεσινός Δαλακούρας πως γυναίκες όπως η Μπέτυ Σκουτάκη, πασίγνωστη για τους μακροχρόνιους αγώνες της υπέρ της αστικής ιδέας, ότι την πολεμάει, είναι η μεγαλύτερη «κουκουνάρα» που έχει εκτοξευτεί από το στόμα προέδρου αστικού οργανισμού.
Σε ένα άλλο σημείο γράφει:
o    Κύριοι, η αστική δομή υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει, είτε εσείς το θέλετε, είτε όχι. Τους σκοπούς σας τους γνωρίζω, αλλά δεν θα περάσουν, όσο πολεμάτε την Ομοσπονδία και τα οράματα της.
Θα τον συμβούλευα να μη κάνει αυτά που έκανε ο τέως Μενεγάκης και τα κορόιδευε. Ο ίδιος, ο Πάπας ή όποιος άλλος σύμβουλος απλά εκπροσωπεί σήμερα την Ελληνοκαναδική Ομοσπονδία. 
Αν υπάρχουν ομογενείς που πιστεύουν πως είστε λίγοι ή ανίκανοι να διοικείται ένα τέτοιο οργανισμό είναι λάθος σας να ταυτίζεται τους εαυτού σας με τον οργανισμό; Εκτός και άν έχετε σκοπό να μην αφήσετε τις καρέκλες σας για τα επόμενα 20 χρόνια.
Τώρα αν ο πρόεδρος γνωρίζει με σιγουριά τους πονηρούς σκοπούς των συγκεκριμένων ομογενών που ανάφερε στην επιστολή του πρέπει να βγει το συντομότερο και να τους αποκαλύψει σε μια συνέντευξη τύπου ή ακόμη και μέσω της «έγκριτης» εφημερίδας που συνεργάζεται η σημερινή ηγεσία της ομοσπονδίας.
Αλλιώς διακινδυνεύει να χαρακτηριστεί "στυγνός συκοφάντης" και "εκκολαπτόμενος παπατζής", ενώ οι πίσω και δίπλα σε αυτόν να “χαίρουν της εκτίμησης” του πλήθους.



No comments:

Post a Comment