Search This Blog

Friday, August 10, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


(Από τον ΜΑΚΕΔΝΟ ψαρέψαμε ένα ακόμα κείμενο για τον πρόεδρο των Ελλήνων του Οντάριο. Απολαύστε το…)


Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε "χάσει επεισόδια" με τα αλλοπρόσαλα που γίνονται στο Τορόντο. Σε λίγες ημέρες όμως επιστρέφουμε από τις διακοπές στη πατρίδα και θα μπούμε ξανά στη καθημερινότητα. 

Εδώ που είμαστε όμως, μάθαμε πως ο κ. Σταύρος Δαλακούρας είναι έξαλλος με τη στάση που έχουν κρατήσει εις βάρος του το μπλογκ "ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ" και ο αμαξάς του "ΕΜΦΑΣΙΣ".  Είναι τόσο θυμωμένος, που θα αναγκαστεί να καταφύγει στα μέσα ενημέρωσης της παροικίας, αυτή τη φορά στα τηλεοπτικά, για να καταγγείλει πως δεν δέχεται καλοπροαίρετη κριτική. Ο "έγκριτος" εκδότης-παραγωγός και όχι δημοσιογράφος, όπως περηφανεύεται, θα τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του στο ODYSSEY κι έτσι με το "νούμερο" αυτό, θα ανέβουν και τα νούμερα της τηλεθέασης.

Φυσικά ο κ. Δαλακούρας καμία σχέση δεν έχει με τη μεροληπτική στάση που κρατεί αναφορικά με τη ίση απόσταση και ίση μεταχείριση των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης της παροικίας. Ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας και προσωρινού προέδρου του Κονγκρέσου κ. Πάππα, ο οποίος όταν στέλνει "ανοιχτές επιστολές" τις στέλνει μόνο στην εφημερίδα που συνεργάζεται. Τι περιμέναμε δηλαδή από τον Δαλακούρα; Να καταλάβει το αυτονόητο, πως ένας πρόεδρος αστικού οργανισμού, όπως ο ίδιος θέλει να αποκαλείται, όταν απευθύνεται στη παροικία στέλνει την επιστολή του σε όλες τις εφημερίδες της παροικίας χωρίς καμία διάκριση;

Τώρα αναφορικά με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Κοινότητας και την εμπλοκή της Ομοσπονδίας ας είναι προσεκτικός γιατί χρησιμοποιείται πως όφελος τρίτων. Απ' ότι μαθαίνουμε το "μαγαζάκι" στήθηκε... Μάλλον όμως σε πολύ άσχημη βάση.. Ο νοών νοείτω! .... και θα επανέλθουμε.

No comments:

Post a Comment