Search This Blog

Saturday, February 19, 2022

Πόσο αλήτες είναι, τελικά, αυτοί οι «πνευματικοί» μας πατέρες;

 

Κύριε Αντίποδα, άκουσα προχθές τον παπασπύρο τον Βιτουλαδίτη της Αγ. Ειρήνης, να μας ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενορία μας, και να διορίζει, μάλιστα, ως αντικαταστάτη του τον νεοφερμένο από την Ελλάδα και για λίγο διάστημα παπά του Αγ. Νικολάου, τον Απόστολο Γκόλια!

Φυσικά και μου είναι αδιάφορο το ποιός θα λειτουργεί σαν ιερέας στην Χρυσοβαλάντου, αφού όλοι τους είναι το ίδιο πράγμα και βράζουν στο ίδιο τσουκάλι, αλλά η ανακοινωση αυτή που έπρεπε να γίνει από τον αρχιεπίσκοπο Σωτήριο, να γίνεται από έναν όχι και τόσο σοβαρό κληρικό, σαν τον παπασπύρο, ο οποιος όχι μόνον αγάπησε την εκκλησία αφού πρώτα συνταξιοδοτήθηκε από την άλλη, την κανονική του εργασία, αλλά μαζέψει υπογραφές και να απαιτήσει διπλασιασμό του μισθού του, λίγους μόλις μήνες πριν την αποχώρησή του από την ενεργό υπηρεσία στην εκκλησία. Και μάλιστα μια απαίτηση που έγινε δεχτή από τον διαπραγματευτή της συμφωνίας Κοινότητας - Αρχιεπισκοπής, χαρίζοντάς τον ουσιαστικά περισσότερες από 300 χιλιάδες δολάρια!! Τι σκατά κοινότητα άφησε πίσω του αυτός ο Αρτεμάκης, με το που έφυγε από την προεδρία; Μα δεν ντρέπονται καθόλου τα τότε και τα τώρινά γαϊδούρια, που λένε και νομίζουν ότι διοικούσαν και διοικούν την Κοινότητα; Αϊστοδιάολο επιτέλους παλιοκουφάλες του κερατά!!

5 comments:

  1. Μη στεναχωριέσαι αγαπητέ Φίλε, ο μεγάλος Σασμός, όπως είπε και η μεγάλη προεδρίνα ήρθε, όλα θα διορθωθούν προς το καλό της αρχιεπισκοπής και της κενότητος που δεν θα υπάρξει, αφού δεν θα τους πάρει τα σώβρακα που κανονικά θα τους τα έπαιρνε, αλλά λόγου Σασμού, πολύ έξυπνο της προεδρίνας δεν ξέρω αν και του μαυραντώνη. Το άλλο αγαπητέ μου δεν είναι ότι όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι, όχι, όλοι τελειώνουν το ίδιο πνευματικό σχολείο πλύσης εγκεφάλου και τελειώνοντας όλοι βγαίνουν με το ίδιο "τετραγωνικό" μυαλό, λέγοντες σε εμάς εξυπνάδες που τις χάφτουμε σαν χήνες. Τέτοιες εξυπνάδες μας έλεγαν και οι δύο τους χθες από το τηλεόραση. τέτοιες μας λέει και ο αιπόλος από άμβωνος. Ας σταματήσουμε να είμαστε χηνάρια και να γίνουμε γάτες με πέταλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως, αντί για Σασμό, να τους πει κάποιος να βγάλουν το σκασμό; Διότι θυμούμαστε, έστω και μερικοί, το "έργο" που μας άφησαν όταν παλαιότερα ως δίδυμο αλλά με αντίστροφους ρόλους, ξαναδιοίκησαν την κοινότητα; Έφεραν τον Μενεγάκη, του έδωσαν το τμήμα Παιδείας, γνωρ΄στηκε με το 80% των μελών που ήταν οι γονείς και την άλλη χρονιά με δικό του συνδιασμό έστειλε τον Καραντώνη, τελευταίο στον κατάλογο των εκλεγμένων!! Σ(κ)ασμό, λοιπόν τώρα, και όχι άλλο ρεζίλεμα, για λίγη "δόξα" και πολλά χειροκροτήματα της πλάκας. Αυτά για τον Σωτήριο ο οποίος νομίζει ότι με τα άξιος και τα χειροκροτήματα νομίζει ότι επιβραβεύουν τα κουσούρια του!! Εκτός κι' αν ..ξέρω γω;

      Delete
  2. The Archdiocese should obviously announce new priests but come on guys Sotirios isn’t professional and after lots of high school drama is no fan of Apostolos. The GCT should have announced their new priest too but from the shit Betty said to Sotirios and the Archdiocese Crew she is no fan of Apostolos either. The one thing Betty is getting that she
    wants is a young priest because she’s asked her buddy buddy Sotirios to replace all the old priests from “her churches”. Next on her chopping block is to kick out Phillipas from St. John’s. Why is Sotirios for the first time in 40-years doing anything the GCT asked for? According to the Arch Crew he’s made a secret deal with her because he wants to take ownership of the GCT churches, like he’s trying to do with Montreal now. Betty thinks she’s so smart but she has no idea she’s getting played by the master manipulator. You should have seen her Friday night at St. Nick’s with Sotirios, she couldn’t kiss his ass anymore if she tried for his birthday. Never trust anyone that’s buddy buddy with Sotirios, they either benefit through money, power or both and at the end most just get played and spit out.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι να ανακοιν΄ώσει πρώτη η κοινότητα ρε παιδιά, και για ποιους παπάδες, όταν ούτε την καινούργια πρόεδρο δεν μπορεσε να ανακοινώσει πρώτη, αλλα έβαλε τον ίδιο τον Σωτήριο να το κάνει και φυσικά σε δική του εκκλησία και όχι της κοινότητας! Για ποιο πράμα μιλατε, αφού τα κατέβασαν όλα στον Σωτήριο που είναι το μόνο αφεντικό και κάνει ότι θέλει. Ακόμα και τον ομοκρέβατό του διόρισε αντιπρόεδρο του συνβουλίου και για πρώτη φορά πληρωμένο ακριβά από το ταμείο της ερανικής Επιτροπής! Ότι δεν κατάφερε να τελειώσει ο Μενεγάκης το ολοκλήρωσε ο Αρτεμάκης και σίγουρα προμελετιμένα. Είχε τους λόγους του και θα αποκαλυφθούν σίγουρα έστω και καθυστεριμένα……

      Delete
  3. There’s a big story behind that shit show between St Nick’s, Merkle, Sotirios, Iakovos, Apostolos, Betty, and St Irene’s. It’s worth digging Mr Andipothas. Corruption is at the center of it. All things in the church under Sotirios leads to money scandals. This is not a church, this is a piggy bank for Mrs Piggy and her boyzzz.

    ReplyDelete